Mielettömän messee keli näin Marraskuisiksi päiviksi - Eller hur? Ihana katsoo ikkunasta ulos, kun on valoisaa ja noi viposet värikkäät lehdykät vielä vimpuilee puiden oksilla. Voi kun tää lempee keli ei enteilisi kovaa talvea meille. Kukapa sen tietäisi - tai no sammakkomies saattaisi... No just joo!

Mitäs mitäs maailmalle kuuluu? Toivottavasti kaikille hyvää. Minä olen voinut hienosti ja hiihdellyt siellä sun täällä ihan hitokseen asti. Kauheen tuuheeta ollut kalenterin kanssa viime aikoina tai sitten vaan luulen niin. Ens weekendinä vielä yhdet nelikymppiset ja sitten toivottavasti taas rauhoitutaan kohti vuodenvaihdetta. Käytiin duuniporukalla Tallinnassa viime perjantaina. Vietettiin vähän niinkuin pikkujouluja ja samassa pidettiin melko tiukka paltsu nykytilanteestamme ja missä haluttaisiin olla. Nähtäväksi jää mihin tää jengi nyt pystyy vai joudutaanko vähän radikaalimpien säästötoimien alle kuin meikäläisen muutamien kiinteiden kulujen sopparien uusiminen. Kaikki kivet on nyt säästöjen osalta käännetty paitsi henkilöstöön liittyvä kallio on ollut meillä koskematon. Ei kivaa, mielelläni näkisin myynnin aktivoituvan kuin vaikka itse menettäisin duunini? No ei auta vimpuilla, katsellaan ja kuulostellaan maailman mäiskettä! Tallinnassa vanhassa kaupungissa oli mun mielestä ihan hiton hyvä ja kiva pössis? Jotenkin sellainen kansainvälinen ja rento boogie. Sattui tietysti kelikin kohilleen, mutta muutoinkin koin oloni hyväksi siellä. Täytyy miettiä jotain trippiä jossain vaiheessa sinne.

Kerroinko mä siitä mua kohdanneesta pissivaivasta taannoin? Eli viikon verran pissatessa tuli verta, ei muita oireita siis kipuja kirvelyä tmv. No onnekseni Proffa mut taas pelasti ja sain lähetteen kaikkien solunäytteiden lisäksi myös magneettikuvaan ja virtsaputken tähystykseen. Kaikki muutoin erinomaisessa kunnossa paitsi virtsaputkesta löytyi sellainen pieni karhea punahko pläntti, josta urologi otti varmuudeksi pari koepalaa. Nyt ootamme sitten patologin lausuntoa sille. Periaatteessa urologin mielestä ei olisi mitään vakavaa ja sitä tietenkin nyt toivotaankin :) Muutoin mun kondis on ollut kertakaikkisen hyvä ja on tuntunut, että vauhti vaan kiihtyy! Nyt sitten tänä aamuna tuntui ettei jaksa aamulenkillä jalkaa nostaa? Ihan sigaväsynyt olo! Olen kyllä nukkunut melko huonosti viime aikoina, vaikuttaisiko se boostiin ja sit tietty tää jatkuva murehtiminen näistä niin saatanan maallisista ja loppujen lopuksi mitättömistä asioista. Nyt lopetan märehtimisen!

Kävin muuten viime sunnuntaina PuoliRuattalaisen kanssa mindfullness joogassa, jonka veti mun serkkuni. Kokemus oli ensimmäinen ja kovin miellyttävä sellainen. Suosittelen ehdottomasti! Kävisin tuolla jatkossakin mielelläni, mutta paikka ja ajankohta on tälläiselle vanhahkolle raahkalle vähän haastavat. Mietin kyllä vakavasti jatkoa josko sittenkin jotenkin vääntäytyisin sörkkään su-iltaisin.

Nyt meillä on ollut pari päivää suomalaistuva Saksalainen kylässä ja torstaina saamme mun Täiskän meille yhdeksi yöksi. Tosi kivaa piristystä arkeen tälläiset extemporee vierailijat - tulee meidänkin torppaan eloa! Mä nauroin Täiskälle eilen puhelimessa, että nyt tehdäänkin aikamatka menneisyyteen... Eli, taannoin kymmeniä vuosia sitten hän kävi luonani melko useinkin nykytapaamisiimme verrattuna, niin mulla oli aina ja aina tarjolla lämppäreitä ja perunasalaattia ja ehkä punajuurisalaattiakin :D Nyt aion tuunata perunasalaatin ainakin, ehkä voisin yrittää keksiä uusia makuja myös niihin lämppäreihin :P

Että tämmöisiä meidän valtakunnassa. Toivon ihan jokaiselle ihania syyspäiviä ja kirjoittamattakin olisitte tienneet... Lämpöö & Valoo & Rakkautta tietysti <3

Ihanat VilleGalle Ft. Sanni - Lähtisitkö

https://www.youtube.com/watch?v=lN3V-0H-Yo0

9b415cc33efaabe37642cc319c245114.jpg