Tervehdys ystäväiseni,

Ihan ekaksi - IIIISOOOOO KIITOS Teille Kaikille, kutka olette jaksaneet mun horinoita lueskella ja monille mun rakkaille myös vähintään samanmoinen KIITOS siitä, että olette olleet lähelläni ja tällä matkalla mukana <3 Ei oikeesti löydy sanoja kuvaamaan tätä kiitollisuutta - kaikesta - ihan kaikesta. Ja.... Sinulle, siellä jossain myös nöyrä kaunis kiitokseni <3 Matka on ollut todeeeellla juurikin niin syvä, jos muistatte Neljän Ruusun biisin, jota lainailin reilu vuos sitten kuvaamaan fiilareita ennen lähtöäni reissuun. MUTTA, Tässä ollaan eikä muuta voida <3 Näin on hyvä, toivottavasti näin jatkuukin?

Tänään nautitaan Uuden Vuoden Bileistä kasikytluvun hengessä, mahtavaa! Ihanaa, että jotkut jaksaa nähdä vaivaa ja järkkäillä tälläistä - Respect! Minähän en koskaan ota mitään vakavissani..... EEEEEN ikinä! Siltikin olen luonut meille asujen lisäksi ihan omat roolihahmotkin - omani tosin jo viime yönä hieman vaihtui... Jerry onneksi sai hyvän hoitopaikan Iskältä ja Tuulalta <3 Kiitos siitä paljon! Huomenna tää täti riisuu kasarivaatteet ja laittaa beanie pipon vinoon - mennään illasta kummipoikamme kanssa Tavastialle JVG & Mikael Gabrielin keikalle. JOU ja KHUUL! 

Näissä osittain kiihkeissäkin fiiliksis, mutta kuitenkin mieli nöyränä - sydän lämpöä sykkien - haluan toivottaa kaikille Oikein Hyvää VuodenVaihdetta ja Parempaa Uutta Vuotta 2016! Kiitos - Lämpöö & Valoo & Rakkautta <3

Eikäpä Vuodenvaihde olisi mitään.... ilman uutta JVG:n biisiä 'Paluu Tulevaisuuteen' Olkaatten hyvät!

https://www.youtube.com/watch?v=HIIU9dooAT8

"Paluu tulevaisuuteen - Tahdotko Mennä - Vanhaan vai Uuteen - Tartu Tilaisuuteen - Uskotko vielä Tulevaisuuteen"

-Tuiskunne

WP_20151222_008_FotoSketcher.jpg