Stockholm calling!

Aurinkoinen torstai-tervehdys! Kaikesta huolimatta, monista mutkista ja mĂ€istĂ€ vielĂ€ pelĂ€stymĂ€ttĂ€, on meidĂ€n kahdeksasta kuuteen kutistunut viisuryhmĂ€ lĂ€hdössĂ€ tĂ€nÀÀn Tukholmaan! Viikkarilla mennÀÀn mennen tullen ja asutaan ihan ytimessĂ€ - Östermalmstorgetilla. Hirmu harmi ettei Sandhja pÀÀssyt finaaliin, minusta hĂ€n ja ryhmĂ€nsĂ€ olisi sen ansainnut. Todellakin! Taso on ÀÀrimmĂ€isen kova tĂ€nĂ€ vuonna, joten ei hĂ€peĂ€ meidĂ€n ilopilleri tippumistaan! 

Clouds_FotoSketcher.jpg

Silmiini osui somen villistÀ maailmasta Mielen Ihmeet -sivuston pieni artikkeli. Jotenkin sopii nyt tÀhÀn hetkeen, olkaa hyvÀt;

MinÀ haluan kokea kaiken

 

Jos todella mietimme asiaa syvemmin, huomaamme ettĂ€ elĂ€mĂ€ on kovin lyhyt
 Joten miksi emme koettaisi kokea kaikkea mitĂ€ sillĂ€ on tarjota? Miksi emme etsisi kaikkea sitĂ€ hyvÀÀ mitĂ€ elĂ€mĂ€ssĂ€ on? Miksi emme tartu siihen vahvuudella ja ilman pelkoa?

Opetellaan elÀmÀÀn ilman, ettÀ pÀÀstÀmme mitÀÀn valumaan sormiemme lÀpi. TÀllÀ tavoin kun me saavutamme vanhat pÀivÀmme, me olemme onnellisia johtuen kaikista niistÀ kokemuksista, jotka olemme onnistuneet metsÀstÀmÀÀn kuin maailman parhaat jÀljittÀjÀt konsanaan. Joten kun meillÀ ei enÀÀ ole voimaa tarttua aurinkoon tai napata kuuta kÀsiimme, niin meillÀ on kuitenkin mahdollisuus kertoa tehneemme kaiken sen mitÀ halusimmekin. MeillÀ oli voimaa kun me olimme nuoria, sekÀ rohkeutta elÀÀ!

"ElÀminen ei ole vain olemassaoloa, vaan olemassoloa ja luomista,"

Aurinkoa jokaiselle ja hyvÀÀ viikonloppua đŸ™đŸ»â€ïž Sanhdja ja 'Sing it away'

http://youtu.be/5_C_6-e9w5w

Â