Tervehdys pitkÀstÀ aikaa!

Hupsista ompa aika rientĂ€nyt! Ihan mahoton touhotus ja vouhotus ollut pÀÀllĂ€ koko alkukesĂ€n. Nöyrin anteeksipyyntöni teille kaikille, jotka kĂ€ytte tĂ€din blogia kurkkailemassa 😘 

Niin se tosiaan on juhannuksetkin jo vietetty ja kovaa vauhtia heinĂ€kuuta juostaan. Viikon pÀÀstĂ€ jÀÀmme myös lomille, ihanaa! Juhannukset tÀÀllĂ€ möksĂ€llĂ€ sujui tosi mukavasti ja melko tavalla työn touhuissa. MeitĂ€ oli pieni viiden hengen porukka, mutta sitĂ€kin innokkaampi puusavottajengi 😁 SiinĂ€ kuulkaas moottorisaha lauloi ja klapia syntyi ihan olan takaa. Olin Jerryn kanssa myös ennen juhannusta alkuviikosta kaksin kĂ€rrÀÀmĂ€ssĂ€ lahjaklapia kolmisen perĂ€kĂ€rryllistĂ€ tĂ€nne. Nyt kelpaa saunoa koko talven ja tietty ekaksi kesĂ€nkin. Yksi ikĂ€vĂ€ asia valitettavasti on ilmaantunut hoodeillemme, nimittĂ€in liiterin edustalla oli kyy, joka sai tosin huutia kirveestĂ€... Onnekseni oltiin juuri silloin Jerryn kanssa lenkillĂ€.

MeillĂ€ teetĂ€tettiin aikas iso pihaprojekti kotosalla, siinĂ€kin on vierĂ€htĂ€nyt melkoinen tovi kaikkea puuhastellessa. Nyt on ihanasti aidattu piha ja puronvarsiterassi. Sain myös haaveilemani keinun etupihalle, jossa tĂ€din kelpaa kölliĂ€ ❀ Ja saahan siinĂ€ muutkin tietty nautiskella olostaan đŸ‘đŸ»

Kantasolusiirron ja kaiken sen jÀlkeisten kauhunsekaisten kuukausien jÀlkeen olen saanut onnekseni viettÀÀ mitÀ ihanimpaa aikaa ihoni ja sairauteni kanssa. En oikein voi millÀÀn tavoin kuvailla sitÀ kiitollisuutta mitÀ juurikin nyt koen. Tauti on pysynyt jostain syystÀ poissa. Mutta, se on tehnyt minusta pelokkaan ja huomaan yhÀ useammin ajattelevani huomista - ylihuomista - seuraavaa viikkoa - kuukautta jne. jne. jne. PelkÀÀn ihan hitosti, ettÀ mitÀ jos? EttÀ milloin ehkÀ? EttÀ kuinka mÀ enÀÀ selviÀn? Osittain tÀmÀn takia kÀvinkin siellÀ psykologin juttusilla. MeillÀ oli hyvÀt ja antoisat hetket hÀnen kanssaan. Olen siunattu myös siksi, ettÀ sain tÀllÀistÀkin apua.

No, mutta siis sen suurtakin suuremman haaveen, ettĂ€ saisin elÀÀ sairaudeasta vapaana lisĂ€ksi, on mulla ollut haave omasta kajakista. SiitĂ€ vapaudesta, ettĂ€ yksin pÀÀsisin aina silloin tĂ€llöin omien ajatuksieni kanssa vesille. Uusille tuntemattomille vesille, mahtavan ja upean luonnon helmaan ja omin avuin. PitkÀÀn olen ihmetellyt millaisen kajakin jaksaisin yksin auton katolle ja sieltĂ€ vesille nostaa. Nyt, se onnistuu. TöissĂ€ pojat keksivĂ€t mulle ihan mahtavan vaihtiksen, nimittĂ€in ilmatĂ€ytteisen kajakin. Oih, se on ihana ja painaa vain 16 kg. Sen laukun jaksan kantaa rantaan kuin rantaan. TĂ€nĂ€ aamuna kĂ€vin testaamassaja todella vakaa ja kiva peli đŸ™đŸ»đŸ˜ Olen itse asiassa aivan hurmiossa tĂ€stĂ€ melonnasta nyt. Joogan jĂ€lkeen toiseksi paras hobby ikinĂ€!

TÀllÀistÀ tÀllÀ kertaa. Toivotan kaikille mahtavaa viikonvaihdetta ja ihanaa kesÀÀ. LÀmpöö - Valoo - Rakkautta toivottelee Tuiskunne

Biisivalinta.... Sielun Veljet ja mikÀs muu kuin ' Kanoottilaulu'

https://youtu.be/Pbq6uvTfY4s 


image.jpg