Iltapäivää vaan! No nyt sitä lunta sitten tulee ja kunnolla - olkaa varovaisia liikenteessä. Maltti on valttia.

Lumpipyryn innostamana tän päivän viideolinkki on Nightwish ja Walking in the air - mukaelma ihanasta kasarileffasta Snowman ⛄️

http://www.youtube.com/watch?v=-OVl-0m5ssA

Tänään on ollut jotenkin nihkeä aamu ja päivä, oli vähän fiilis ettei olis jaksanut nousta sängystä. Kyllähän sitä sitten vauhtiin päästiin, kun oli kerran noussut ylös.  Mailailtiin työporukoiden kanssa ja olen lueskellut jotakin lehtiä. Ihan varmuuden varuiksi olen jumpannut tänään kahden päivän eestä - jos tulee väsy.

Tuossa se nyt tippuu kaniseerumi kavaljeerissa. Kauheen kiva mieshoitaja on tuossa jutellut mun kanssa puuhaillessaan tiputusta pelotteli vielä, että hyvä kun nyt on lämpö 36,5 kun se sitten nousee 40 asteeseen! Hurttia huumoria täällä veistellään nottei liian vakavaksi mene tämä vakava juttu 😉 Jos kaikki menee hyvin tämä tiputus kestää kuusi tuntia, puolessa välissä otetaan taas pandol ja kortisoonit, niinkuin alussakin. Sama homma sitten ysin pintaan lopetellessa. Jos horkkakuume iskee, on siinä puolessa välin.

Aamulla sain tietooni myös perusveriarvot ja tässähän ollaan melko lailla viitearvoissa: Hb 140/Trombosyytit 173/Leukkarit 3,5/Neutrofiilit 3,16 ja CRP 4. Kuvassa me lenkkeiltiin kavaljeerin kanssa ennen tiputusta ja katseltiin lumisadetta.

Kirjoittelin tuota edellistä tekstiä vielä neljän kantturoilla... Sitten se pienoishelvetti alkoikin. Ei iske enää ruoka, pahimmoilteen oli päivällisaika ja mun osalta on varmaan nyt lohisopat syöty 🙊 Pelkkä ajatus sen tuoksusta alkaa vellomaan. Eikä kyllä iske mikään muukaan pöperö. Horkka iski, mutta taisin selvitä siitä helpolla - vaikkei se siltä tosin tuntunut! Kuume pompsahti 38.9, mutta Fenix on noussut tuhkasta 😇. Tosi ihana mieshoitsu vitsaili tässä mua valvoessa, että nyt on muija huonossa hapessa ja että, nyt otetaan naisesta kyllä mittaa 😜. Olin itse siis todennut täristessä, et nyt tätä muijaa viedään ja sä huijasit - tämähän iski jo ennenaikaisesti.

Toivon, että huominen Loordi Lallin pupukuuri on vain 3/4 tän päiväsestä ja sunnuntain enää puolet. Hyvät saumat on, ettei tule enää ollenkaan 😊 Sanoin Ruotsalaiselle äsken puhelimessa, että nyt ensimmäisen kerran uskon ymmärtäväni mitä on olla syopäsairas 😢 Mutta, ollaan onnellisia - tästäkin selvittiin. Laitan muuten vielä yhden lumisadekuvan päivältä. Hyvää yötä - Meikku kuittaa ja käy unten maille ja kohti uusia seikkailuja huomenna!

Lämpöö, valoo ja rakkautta 😍 Nauttikaa lumisesta viikolopusta, minunkin puolesta 🍷🍗🍻 🍇🍐

image.jpgimage.jpg