Tervehdys taasen ja Hyvää tätä Vuotta vielä kaikille! Jaa-a, mistäköhän tän tarinan alottaisi... Kotiinpaluu on ollut tietysti ihana ja mieluisa, mutta mainittakoon että jokseenkin myös mieleenpainuva sen tragikoomisine käänteineen. Ei hätää, ja toivotaan, että mennään ihan näin hyvin tästäkin eteenpäin.

Mutta, tosiaankin minä olen voinut enemmän kuin kuin hyvin ja saanut nauttia kodista - rakkaistani - ulkoilusta - askareista ja toipumisesta ja pikku hiljaa voimistumisesta. Kortisoni vaan on niin kova medisiini, että todellakin nyt otetaan akasta mittaa jotta otetaan vain sen tuoma hyöty - selätetään kaikki muu v...mäinen sivuoireilu. Kaikista inhottavin on jalka- ja lihassärky ja tietty lihasten surkastuminen. MUTTA sitten, Ruotsalainen raukka laukaisi varmaan kaiken stressinsä - sairastui perjantaina / lauantaina akuuttiin astmakohtaukseen, poskiontelon tulehdukseen ja kaupan päälle influenssaan!!!! Voitte kuvitella sitä hässäkkää, kun täällä tämä perhe muine perheineen menee pikkusen paniikkiin.... Noh, kiitos teille kaikille rakkaille, jotka tähän showhun saitte ilmaisen pääsylipun hetimiten <3 Sanonko vielä, että olette KORVAAMATTOMIA.

Ruotsalainen jäi sitten lauantaina Jorvin reissulta evakkoon ja joutuu poloinen olla - tosin erittäin hyvissä hoidoissa - perjantaihin saakka. Kaikki tietysti minun polon suojaamattomuuden ja orastavien solujeni vuoksi, etten nyt vain saisi tulehdusta tmv. tilaa. Matkassa oli vääriä - pahimmassa tapauksessa vaarallisia penisilliinireseptejä hälle ja mitä kaikkea mahdollista.... Onneksi hän on toipumassa hyvää vauhtia ja lääkkeet auttavat - minulla ei ole ollut toisaiseksi yhtään mitään hätää ja karavaani siis kulkee. Mutta, sen vaan päätimme yhdessä, että nyt tää helkutan sirkus kyllä saa jäädä tämän vuoden leirille ja me mennään ETEENPÄIN <3.

Klinikkakäynti oli rutiinia ja siellä osastolta tuttu lääkäri teki normi tarkastukset ja mittaukset. Sitten se toinen puoli oli se se labra- ja ekg sekä keuhkokuvaus, joka kyllä palautti tämän 'wanna be prinsessan' TODELLAKIN maan pinnalle. Aivan hirvittävä kaaos Meikun labrassa, joka täynnä - no voitte vaan kuvitella joulun pyhien jälkeen maanantaina minkälaista populaatiota toinen toistaan pahemmassa 'taudissa' rykien ja ja sylkien... Olin suoraan sanottuna paniikissa, että mitenköhn tämä oikein nyt onnistuu :( Noh, olen nyt onneksi viisaampi ensi maanantain Doctor Klinikka -käyntiä varten :) Ja, ehkä tämä oli hyvä opetus minulle, että näin se elämä vaan menee tämänkin SUUREN jälkeen - olet Tuija aivan tavallinen tallaaja.

Elikkäs. Täällä me Tynkkysen kanssa pyöritämme kotirutiineja ja rakas Ruotsalainen hoitaa itseään evakossa. Minä suunnittelin nyt vähän jumppaavani, jotta nuo kintut raukat alkaisivat verttyä ihan aikuisten oikeesti ja sitten palkitsen itseni miedoilla löylyillä ja hyvällä ruoalla. Ja, suurin muutos, otan ihan lasillisen Cocista lonkeron sijaan. Saisin ottaa senkin tai oluen, mutta olen kummissani, kun ei edes tee mieli? Senkin aika tulee, nautin sitten muusta juomasta, kun sitä tekee mieli.

Näissä tunnelmissa ja mietteissä pysykää ihmiset terveinä ja nauttikaa oikeesti jokaisesta päivästä ja vaikka ihan hetkestäkin. Lämpöö - valoo - rakkautta <3.

Biisivalintana tänään Musen 'Survival' - sopii nyt tähän meidän fightiin hyvässä ja positiivisessa mielessä kuitenkin <3.

https://www.youtube.com/watch?v=B1Jfk8j63a0