Huomenta - Päivää - Iltaa kaikille!

Täällä ollaan, mutta vähän heikommassa kunnossa! Linnan Juhlat katsottiin Ruotsalaisen kanssa ja ollakseni rehellinen - petyin täysin kuinka pliisut pönötysjuhlat! Missä oli se aikaisempien vuosin rento, tyylikäs ja nuorekas tunnelma? Veteraanit tietysti ansaitsivat osansa näissä juhlissa, mutta kuka ja mitä muuta jäi mieleen? Mulle Ela, joka olikin illan tyylikkäin ja coolein vieras? Satu Taiveahon puku oli upea, ihan kiva et Saku ja Teemu oli siellä.... noh, vieraat kuvasti presidenttiparin ajatusmaailmaa... Kaikella kunnioituksella!

Juu, eilen olivat arvot laskeneet niin matalalle: Hb 78 - leuk 0.1 - trom 22 ja crp 8, että tiputtelivat mulle kaksi pussia verta. Ja kuulkaas, minähän olen ollut ymmärryksessä että tuleva veriryhmäni on A - mutta eilen jutellessani hoitajan kanssa hän sanoi, että sehän on B+. Eli joku inhimillinen virhe klinikan tiedoissa alhaalla, kun siitä mulle mainitsivat. No sitten nousi vieä juhlien jälkeen kuume ja ei kun veriviljelyt puolilta öin ja taas antibiottia suoneen.

Tänään arvot: Hb 94 - leuk 0.1 - trom 23 - neut 0.05 ja crp 13. Huomaattekos, ei nämä luusäryt ihan turhaan ole kestetty, pikku pikku soluset ne sieltä nostavat päätään.... Lämpö oli taas aamusta ihan normi, eli antibiotit purevat onneksi. Kyllähän tämä nyt on melkoista nuoralla kävelyä, mutta uskotaan ja toivotaan kaiken sujuvan hyvin - entiseen malliin. Särky- ja pahoinvointilääkkeet tekevät olon väsyneeksi ja vähän pöllöksi. 

Tänään vähän tälläinen valitusvirren tapainen päivitys, suokaa anteeksi 😔 Mutta, kyllä täällä pusketaan samalla tahdolla kuin ennenkin! Nämä tilan muutokset kuuluvat prosessiin ja odotellaan vaan, että se Fenix täältä jo pian nousee 😜

Kiva, tänään tulee se Vain Elämää SPR erikoisjakso. Oikein hyvää sunnuntaita, joka jo illaksi kääntyy 😊 Lämpöö, Valoo ja Rakkautta ❤️