Heikka! Iltaa ja pahoitteluni, ettei teksti ole virrannut sitten pariin päivään. Rehellisesti sanoen, on tämä täti nyt todella TÖÖT! Kuume ei vaan hellitä ja veriviljelyistä ei löydy yhtikäs mittään (no, ehkä hyvä niin). Tänään lääkäri setä jo vähän pyöritteli päätään, että mitäs nyt? Voi olla hyvin solujen jumppauksesta johtuvaa kuumeilua, mutta ovat täällä kovia herkkiä reagoimaan aina, kun kuume nousee 38 tai yli. Tänään sitten laittoi minut varuiksi kehkokuviin ja onneksi ne olivat puhtaat :) Sain itse valita - menenkö sängyssä vai tuolissa. Minä valitsin tuolin! Sanoinkin ruotsalaiselle, että nyt laitan huulikiillot ja myssyt kondikseen, kun lähden ulkomaailmaan... Noh, eihän ne kiillot sieltä maskin takaa mihinkään näkynyt.... :D Hanskat piti laittaa käteen ja talon aamutakki ja se maski - nuori poika mut sitten työnteli röntgeniin. Ja hyvin jaksoin, vaikka jouduin hieman odottelemaankin.

Sandimmum lääke vaihdettiin eilen illasta sellaiseen suuhun truutattavaan nesteeseen, otetaan kahdesti päivässä. Sitä sitten truuttaillaankin tovi - voi mennä vuodenkin. Sitten eilen aloitettiin myös estrogenitarran käyttö, liittyiköhän jotenkin osteoporoosiin vai mitenkä se oli?

Tiistainahan meillä oli 14 vrk synkkärit solujen kanssa <3 Tyypit nyt koettelevat mun kestävyyttä ja katsovat onko tuosta akasta mihinkään... Kovin on arvot nousseetkin, IHANAA! Eilen arvot olivat: Hb 94 - Leuk 0.7 - Neut 0.05 - Trom 92 ja crp valitettavasti noususuhteinen 36. Tänään arvot: Hb 86 - Leuk 1.2 - Neutr 0.10 - Trom 130 ja crp 58.

Nyt taiotaan tämä jatkuva kuumeilu pois ja aletaan viettää aikaa enempi pysty- kuin vaaka-asennossa :) Eilen oikein hitutti päivästä ja katselin kaikenlaisia extreme -videoita ja haaveilin ulkoilmasta, tässä yksi todella huikea pyöräilysetti! Mahtavat maisemat ja mahtava kehon- ja mielenhallinta :) Lämpöö, Valoo ja Rakkautta <3

https://www.youtube.com/watch?v=xQ_IQS3VKjA#t=334