Heippati Rallaa ja terkkuloita Meikusta! Ei mulla mitään ihmeitä oikeestaan ole päivitettävänä - muutoin, kuin että tää tän aamunen reissu tänne on minusta jotenkin veikeä ja sai mun suupielet hymyyn 😊 Ja aikani kuluksi aloin kirjoitella, kun sanainen arkku taas pilkistelee avoinna.

Eli, viikonloppusin tämä tämä virutustiputus annetaan osastolla 7 A ja arkisin alhaalla hematologisen päiväsairaalan puolella. Kohtalontoverit muuten tunnistaa jo tuolla ala-aulassa - kanyyli ranteessa ja kuunaama 😀 Täällä 7 A:lla hoidetaan ja kuntoutetaan yms. pääsääntöisesti erilaisiin verisyöpiin sairastuneita potilaita, jotka mahdollisesti sitten siirtyvät vielä B:lle kantasolusiirtoon.

Noh, se päivän hauskuus - minut, influenssapotilas laitettiin 'eristyksiin' osaston psykologin huoneeseen 😜😄😏 Tässä mä istun Leelian lepotuolissa ja hoitsun kaa vitsailtiin, että voin leikkiä olevani terapiassa! Lupasin ainakin leikitellä mielikuvilla minkälainen tuo psykologi on - on kuulemma tosi ihana ja tullut tänne Lastensairaalan kymppiosastolta. Havaintojani; huone on hitokseen siisti - tavarat prikulleen järjestyksessä, hän tykkää enkeleistä, nalleista ja Muumeista, tietää myös pöllön tuomasta viisaudesta 😉 En siis ole huonossa erityshuoneessa!

Saas nähdä kerkeenkö tehdä iltareissun ennen lumimyräkän alkua? Hyvällä tuurilla sehän alkaa vasta myöhemmin illasta, jos ennusteet pitää paikkansa. Tullessa mietin, että onhan tämä aika villi lisä päiväproggikseen. Matka yhteen suuntaan on esim. Hämeenlinnan väylää sellaiset 22 km ja liikenteestä riippuen ajallisesti 20 min ylöspäin. Itse tiputus menee tunnissa ja reilun vartin huuhtelut päälle. Tämä kaksi kertaa vuorokaudessa. Mutta, kuten totesinkin aikaisemmin - pitää liikkeellä. Ja OIKEESTI - mitä se minä tässä kitisisin? Entäpä ne potilaat, jotka asustavat jossain kauempana????? Kyllä mä uskon siis, et mun motivaatio kantaa - kunhan jalat on messissä!

Eilen olikin taas aika upea TVoF-ilta. Tarja taisi korjata helmen itselleen 🎶🎧🎯 Tänään odotan mielenkiinnolla onko alkava Kingi odottelun arvoinen 😊 Niin ja jos jotakuta kiinnostaa, itse aion ainakin tallentaa kohutun Iron Skyn tulevia lököpäiviä ajatellen.

Kivaa ja leppoisaa viikonvaihdetta kaikille! Lämpöö - Valoo - Rakkautta 😍

Tänään soi päässä Pelle ja Aion unelmoida läpi elämän 😏

http://youtu.be/QqXu3jc_dg4 

image.jpg