Hyvää huomenta! Ompa ulkona kova tuuli ja myräkkä! Onneksi ei sada mitään vielä ainakaan alas 😊 Eilen täällä Espoossa satelikin vettä vissiin koko päivän.

Laitan lyhyesti viime kuulumiset, vaikkei ne ole olleetkaan ihan toivottuja. Eli, uuden vuoden aattona jouduin sitten käymään klinikalla virusnäytteen annossa ja aloittamaan tupla viruslääkityksen. Eilen sainkin soiton lääkäriltä, että A-virushan se minussakin on. No, onni kuitenkin, että koko perhe nyt täällä yhes koos ja yritämme toipua molemmat parhaan mukaan. Toivottavasti tämä virustelu nyt todellakin jää tähän 🙏😷😤 Herr Tynkkynen sentään on kunnossa ja vedossa 💓🐶 Meillä onkin ens viikonloppuna hänen kunnioittevat 12 vee synttärit 11.1 🎁💝

Ihan mielettömän ihana, kun eilen alkoi taas TVoF kausi ja waude mikä taso heti alkumetreiltä asti! Ihan uskomattomia karismaattisia esiintyjiä ja monta! Olen taas haltioissani 😀

Ihminen on muuten kummallinen otus. Kaiken tän hulluuden keskellä huomaan kuitenkin olevani ihan älyttömän onnellinen jokaisesta hetkestä ja meidän kummankin pikkuhiljaa paremmasta olotilasta? Ja jotenkin luulen, etten pidä enää mitään itsestäänselvyytenä - ainakin toivon näin. Uuden Vuoden aatto-aamuna olin hetken 'kyykyssä' ja luulinkin luhistuvani - kroppa ei lähtenyt mielen kanssa toimimaankaan yhteistyössä. Se säikäytti. Nyt ette voi uskoa kuinka mahtavaa, kun saa paremmin nukutuksi ja kortisonin aiheuttama viiltävän jäytävä polvikipukin näyttäisi väistyvän 😍 Sen minkä tämä kaaos teki minulle selväksi - aion todellakin pitäytyä pahimman epidemia-ajan pois suljetuista ja ruuhkaisista tiloista, joissa paljon ihmisiä. Labra- ja muut tutkimukset käyn jossain niin hiljaisessa mestassa vain kuin suinkin mahdollista! 

No mutta! Ihanaa viikonloppua kaikille ja ne, jotka nauttivat välipäivävapaista vielä maanantainakin - nauttikaa minilomasta 😀 Lämpöö - Valoo - Rakkautta ihan jokaiselle 💓.

Tänään tälläinen biisi mielessä; Janis Joplin - Piece Of My Heart

http://youtu.be/lpUbIjZBODE