Huomenta ja terkkuja kampukselta! Nukuin viime yönä hulppeet 4 h 38 min vain kolmella heräyksellä ja sen kyllä huomaa! Nyt on akka täynnä virtaa, himpura sentään! Edellisen yön 1,5 h unet veivätkin eilen melko vaisuun olotilaan. Kaatumisen aiheuttamat mustelmat on melko mojovat ja pikkusen on pakotellut oikeeta kylkee-lonkkaa-niskaa.

Eilen illalla vaihdettiin taas sitten kanyyli - olikin kuudes lajissaan. Katsotaan kuinka moneen vielä löytyy suonia TAI mikä parempi, jos myrkky olisikin alkanut purra ja tää tipparalli olisi vaikka lähellä loppuaan... Pitäkäähän peukkuja ja varpaita pystyssä - huomenna pitäisi saada tulokset.

Kauheen nopeesti muuten aika kuluu? Ei mulla vielä ole tullut fiilistä, et seinät kaatuisi päälle tai edes ihan oikeesti alkanut ketuttaa mun tulisuudella tää tipparalli? Välillä ollut vaan niin väsy ja siksi turhautunut - turhasta... Nyt kyllä huomaan mitä merkitsee hyvät yöunet, vaikka ne olisivatkin lyhyemmät. Ja täällä tipassa aika menee ku iltamissa - kuuntelen musaa ja lueskelen tai kirjoittelen 😜 Kaikkeen tottuu ja kyllähän omalla asenteella on vaan väliä.

No eihän mulla varsinaisesti ollut mitään tähdellistä päivitettävää - tuli vaan fiilis, että kiva jakaa myös tämä positiivinen aamukin muun vakavamman jakamani kanssa 😍 Nyt on jo Torsdag, huomenna perjantai - Ihanaa viikonlopun odotusta kaikille 💕 

Nyt tuli jostain syystä mieleen biisi suloiselta Mikael Gabrielilta 'Älä herätä mua unesta'

http://youtu.be/IKeJBUjKFE4

Ja tässä yks magee 3 D Street Art Illusion kuva (Greeyom Lam)

image.jpg