Tervehdys!

Sorry viivästynyt 'tilapäivitys', mutta aika tavalla päivät mennyt kipuillessa ja ihmetellessä. Eli, tosiaankin siirsivät minut ma-iltana Meikusta tänne Peijaksen sairaalaan, jossa siis ainoana laitoksena tilaa minunlaiselleni potilaalle. Vähän on ollut orpo olo ja kyllähän tuo pissivaiva on melkomoinen! En toivoisi pahimmalle vihamiehellekkään. Olen ollut siis kestokatetrilla, jotta virtsa tulisi ulos. Eilen illalla jatkettiin sen toisen viruksen häntähoitoa, jotta se pysyisi aisoissa. Kokeilimme myös oloa ilman katetria, sillä se on kotiinpääsyn edellytys - yö olikin sitten helvettiä... Eli, taas pissitään pussiin ja kotiinpääsystä ei ole tietoa.

Soitin just hematologian klinikalle hoitajalle ja tuli sentään hyvä mieli ja turvallisempi olo, että ovat siellä kuitenkin ajan tasalla ja ylipäätään seuraavat tilaani koko ajan. Ei voisi uskoa, mutta hierarkia ja byrokratia jyllää täällä sairaalamaailmassa varmaan enemmän kuin kunnan virastossa! Mutta, odotan että pääsen takasin 'omaan' hoitavaan yksikkööni!

Mieli ei ole nyt kovin positiivinen - ehkä ekaa kertaa tällä matkalla. En siis aio esittääkkään sellaista. Mukavaa loppuviikkoa kaikille, viikonlopun odotusta ja pitäkäähän peukut & varpaat pystyssä, että täältä vielä noustaan ja mennään etiäpäin 😊 Tää on nyt tälläista odottelua. Vaivat voivat kestää viikkojakin,,totesi lääkäri.

image.jpg