Päivää, että pätkähti!

Se on kuulkaas sillä lailla, että mitens mä nyt päiväni suunnittelisin....???? Sillä, virusarvo miinuksella - ja mun täytyy käydä Meikussa vain aamuisin ja vain arkipäivinä alkaen just nyt :D :D YES! YES! Kymmenen arkipäivää, eli vika tiputus olisi siis 18.2. Illat ja viikonloput vapaat? Ette voi uskoa, miten hienolta tuntuu! Mun ei tartte siis ohjelmoida päivää, niin että klo 17.00 pitäisi taas olla menossa - siks vaihdan kuulkaas farkut verkkarihousuun!

No nyt sitä statistiikkaa, vaikkei se ehkä ketään kiinnostakkaan.... Eli, tipparalli 2 muutamana lukuna: tänään 20 pv ajan - 38 reissua - noin 1 520 km - ajassa km. 230 h - melkein 20 l viruslääkettä + 5 l kalkkia. Mielenkiintoista minusta :)

Yöunet ovat olleet tosi pätkittäisiä, koska vessareissut vaivaavat noin tunnin välein. Tänään oli aamusta tosi kipeä pää ja alkavaa etovaa oloa. Otin kotiin palatessani pahoinvointilääkkeen ja pienet tirsat. Ja nythän voin huoleti torkahdella päivän mittaan milloin vaan siltä tuntuu. Toivottavasti tämäkin tästä helpottaa, kun kortisoni pieneni ja toivottavasti pienenee edelleen.

Ulkona on ihanan lumista, tekisi mieli lähtee hiihtämään? Ei taida musta olla siihen hommaan tänä talvena, eli odotellaan vaan ensi talvea suosiolla :) Kunhan nyt Jerryn kanssa jaksetaan vähän kerrallansa lenkkeillä - sekin on jo hieno homma ja tekee hyvää sielulle ja kropalle kans! Ja nyt me päästään käymään joku vkl katsomassa mitä möksälle kuuluu <3 Meinattiin tehdä ihan päiväreissu ja meillä sopparin uusiminen myös tehtävänä vuokraisännän kanssa siellä. Odotan into piukeena sitä viikonloppua, kun mulla ei enää kanyylia, että voidaan mennä puusaunomaan sinne!

No, mutta näin kepeästi täällä keskellä viikkoa - toivottavasti teilläkin kaikki kivasti <3 Empä mä muuta kuin toivottele taas lämpöö - valoo - rakkautta ihan jokaiselle <3 Ja alkavaa viikonlopun odotusta!

Ette varmaan arvaa mikä on biisivalinta.... "Dam, di-di dam. Didi dam. Didi dam dam dam dam dam"

http://youtu.be/e-2fUGkY_jw

 

ssmzidozrbtgvsbk%281%29.jpg