Marraskuinen tervehdys (vielä)!

JIPPIIIII, huomenna saa avata Joulukalenterin ekan luukun! Eikä muuten ole sitten mikään suklaakalenteri, sillä mä aloitin karkkilakon, vaan ihan aito Partiolaisten kuvakalenteri :) Jos hedelmät kestäisivät tuoreina niissä luukuissa, tekisin vaik ihan ite sellaisen kalenterin :P

No mutta mulle tuli pakottava tarve kirjoittaa kuulumisia taas, vaikkei niitä nyt kovin kummosia olekkaan... Kävin kuitenkin viime viikolla tapaamassa Iho- ja Allergiasairaalassa Proffaa ja tuo tapaaminen oli kyllä miellyttävä, mutta pysäyttäväkin. Hän oli kovin mielissään nykytilastani ja näkemästään, tilanne on rauhallinen ja hyvä tällä hetkellä. Sain kiitosta hyvin hoidetuista ts. rasvatuista kämmenistä ja jalkapohjista :) Olikin muuten hitokseen hyvä 'resepti' Proffan kollegalta juurikin tuolta IAS:sta, eli 50/50 Ceridal öljyä ja lipogeeliä yöksi - jalkoihin tuubit ja käsiin puuvillahanskat! Silenee ja tokenee parkkiintuneempikin nahka! Hän kertoi minulle kuulumisia ts. raportista tmv. tutkimuksesta johon minäkin kuvineni olen päässyt ja jota ovat työstäneet yhdessä hematologisen ylilääkärin kanssa. Sain kuulla, että meitä on ollut kolme täällä Suomessa kutka kamppailevat samaisen sairauden (CTCL) kanssa ja ovat saaneet allogeenisen kantasolusiirron. Surukseni sain myös kuulla, että enää meitä on vain kaksi. Arvaatteko, että vetää jotenkin sanattomaksi ja ennen kaikkea NÖYRÄKSI? Toivon niin sydämmestäni Rauhaa ja Lämpöä poismenneen sielulle <3.

Yritin vähän tutkailla interinetin villistä maailmasta faktaa tähän sairauteen liittyen. Valitettavasti tietoa kyllä paljonkin, mutta se on aikalailla vanhentunutta ja lähinnä maailmalta koottua. No, mutta kuitenkin. Löysin yhden (mielestäni luotettavan) tahon, jossa kerrottin vuonna 2014 sairauden esiintyvyydestä näin: maailmanlaajuisesti 6 hlöä miljoonasta sairastaa tätä tautia. Miettikää! Maailman väkiluku on nyt noin 7 385 000 000 henkeä, niin onko meitä 'friikkejä' sitten sellaiset 44 000 tyyppiä täällä pallonpyörylällä palloilemassa? Ymmärätte ja tiedätte tietty etten nyt tästä friikkiydestä tosiaan ota krediittejä, mutta eikö ole huikeeta miten harvinaisesta sairaudesta onkaan kyse? Oikeesti. Kyseenalainen lottovoitto oli sairastua tähän, mutta niin arvokas lottovoitto on vielä kävellä täällä tän kanssa!

Viime viikkon liittyi myös Viva Las Divas kabaree show Savoy -teatterissa. Se oli minusta kiva ja valloittava jollain tavalla. Sai hyvälle tuulelle - hyvässä seurassa. Lauantaina ajelimme möksälle ulkoilemaan ja saunomaan, nyt taas jaksaa kaamoksessa kyntää :P Ruotsalainen antoi mulle 1 vee lahjaksi aikuisten värityskirjan ja ihanat puuvärit - hänen mielestään väritystyö vaatii yhtä paljon kärsivällisyyttä kuin viimeiksi kulunut vuotemme... Hieno ja kaikenpuhuva kuvaus hältä <3. Nyt budjettitaulujen pariin - illalla toivottavasti väritysten kauniiseen maailmaan :)

Mukavaa alkanutta viikkoa, Joulukuun alkua - lämpöö & valoo & rakkautta ihan jokaiselle.

WP_20151125_002.jpg