HyvÀÀ iltaa ja huomentakin kohta pian tĂ€tĂ€ menoa 😬

No olihan tuo melko tunnelmallinen tuo SuomiLOVE ❀ Hienoa, ettĂ€ on ihmisiĂ€, jotka haluavat osoittaa tunteitansa toista kohtaan noin avoimesti ja musan vĂ€lityksellĂ€! Lahden Sinfoniaorkka teki kyl minuun vaikutuksen. EntĂ€pĂ€ tVOF sitten? KyllĂ€ on taas niin kova taso, ettĂ€! Tosin, puheltiin kyllĂ€, ettĂ€ enempi floppejakin kuin ennen? Tai en mĂ€ siis tarkoita pahasti, vaan niinku tĂ€ysin vÀÀrĂ€ssĂ€ paikassa sjungaavii wannabe artisteja enempi liikkeelĂ€ tĂ€llĂ€ kaudella.

Joku pikku-lenssu, mikÀ lie pöpö ui mun liiveihin alkuviikosta ja laittoikin mut pariksi pÀivÀÀ lepoon. Ei mitÀÀn kummosempaa, vÀhÀn tuhnuu ja kroppaa sÀrki kyl joka solulla ihan niinkuin pÀÀtÀkin. Nyt selkeesti jo voiton puolella. Hienoa, jos olisi koko talven taudit tÀssÀ? NÀin tahdotaan ainaski ja kovasti! Kerkesin mÀ onneksi hirmu pakkasten ... ja vesisateen vÀlissÀ kÀydÀ jonkun kerran luistelemassakin. HiihtimiÀ en kerennyt kaivaa esille! Toivotaan, ettÀ tulisi niitÀ kelejÀ vielÀ.

TĂ€nĂ€ aamuna muuten muistelin vuoden takaista aikaa... apua missĂ€ kondiksessa mĂ€ olin! KipeenĂ€ ja koko ajan vuoden vaihteesta aina hiirenkorville saakka! Melkein juhannuskoivullekin asti! Enempi tai vĂ€hempi, mut koko ajan. Hui, mitenhĂ€n siitĂ€ selviydittiinkin? Oonko itsekĂ€s jos toteen, ettĂ€ tĂ€llĂ€ mun periksiantamattomalla taistelufiiliksellĂ€ - uskolla ja toivolla - ja ihmeellĂ€ đŸ™đŸ» Hassuu nyt katsoa peruutuspeiliin... Tai ei oikeesti hassua vaan hiton pelottavaa! 

Viime viikolla, kun jutskailtiin Proffan kanssa, mĂ€ sanoin et tuo saatana - toiselta nimeltÀÀn syöpĂ€, se tyyppi se istuu tos mun olkapÀÀllĂ€. Proffa siihen, et se on kuule vĂ€hĂ€n kauempana. Voi, kun hĂ€n olisi nytkin oikeessa 😍 

Eikö ole kuiteski mahtavaa, ettĂ€ nyt alkaa pĂ€ivĂ€ selkeesti pidentyĂ€ ja valoa kohden mennÀÀn? Mulla ja meillĂ€ on kauheesti kaikkee kivaa tiedossa ja tuloillaan, mĂ€ niin rukoilen ettei mikÀÀn vaan pilaisi nĂ€itĂ€ hetkiĂ€ đŸ™đŸ»  Viime vuoden jĂ€lkeen musta me oltaisiin ansaittu kaikki tuleva kiva, eikö? MĂ€ kerron sitten matkan varrella kaikesta kokemasta, johon liittyy gaala-iltaa - messuja - vankilaa - Tallinnaa - Vermon raveja - Tukholmaa - Hartwall areenaa ... Tulevia Ikimuistoisia hetkiĂ€ ❀

TöissÀ mulla on jatkuvasti ollut hihat kÀÀrittyinÀ! Karsee kiire hela tiden! Ihan ahistaa, kun ei kerkee hoitaa nÀitÀ sometuksia, ei kuuntelemaan musaa, eikÀ lukemaan pÀivÀn lehtiÀ. EikÀ editoimaan fotoloita. Ette voi uskoa? Nyt mÀ hullu olen hurahtanut kaikenmaailman photo editoreihin ja videonmuokkaussoftiin.... Torstainakin meni koko pÀivÀ, sÀngyn pohjilla kun olin, niin kuvien muglaukseen! MÀ kun innostun jostain, niin I am hooked on it and deeply! Ajantaju hÀviÀÀ tÀysin. Usein se onnex on kuitenkin niin, ettÀ innostus lysÀhtÀÀ melko nopeesti... Mutta siltikin, tuntuu ettÀ vuorokausi tai siis hereillÀoloaika on aaiiivvvaan liian lyhyt, jotta mÀ kaiken haluamani kerkeisin tehdÀ!

No, mut joo. Mulle on tulossa 22 helmikuuta kolme Japski vierasta - sisĂ€inen tarkastus ‌‌ Huh! Tulee olemaan rankka kolmen pĂ€ivĂ€n proggis. Mut, varmaan mielenkiintoinen sellainen 😁 MĂ€ olen tosi ylpee itestĂ€ni, sillĂ€ sain tehdyksi sen joskus jo mainitsemani dokkarin. KyllĂ€ sitĂ€ tulikin nyperrettyĂ€! TĂ€ytyy muuten myös keksiĂ€ jotain iltaohjelmaa heille. Jos jollakulla hyviĂ€ idiksiĂ€ - laittakaahan tulemaan.

Ruotsalainen ja Tynkkynen kuorsaavat jo, pitÀisköhÀn minunkin kÀydÀ yöpuulle? Jotenkin ei nyt millÀÀn malttaisi! Huomenna illasta mennÀÀn pikkuporukalla Villettaan syömÀÀn. Ihan kivaa, uusi tuttavuus tuo ravintola minulle. 

Kivat viikonloput ihan jokaiselle! LĂ€mpöö - Valoo - Rakkautta ❀

TĂ€ssĂ€ taikakynĂ€llĂ€ sĂ€vytetty kotikadun puu 😊

image.jpg