"Until one has loved a dog, a part of one's soul remains unwakened"                    -Anatole France-

Terveiset lomien jälkeen. Elämäni paras loma, vailla matkustus- ja aikatauluhuolia, jonka saimme viettää Maailman Parhaan Kaverin Ikinä kanssa. Jerry Cotton 11.1.2003 - 8.8.2016 on poissa. Hän oli vielä kaikessa mukana, melko väsyneenä, mutta kuitenkin sillä omalla aidolla innollaan. Enkäpä ollut edes ajatellut, että tämä olisi viimeinen yhteinen lomamme. Kaikki tapahtui lopussa sitten niin nopeasti. Voimat ja elämänhalu loppuivat ihan muutamassa päivässä. Vielä torstaina, viime viikolla istuimme kolmisin kotiterassillamme ja fiilisteltiin, että Jerry on ollut iso ja kaunis osa elämäämme jo 10 vuoden ajan - 5.8.2006 tuli 3,5 vuotias poika meidän taloon mullistaen koko elämämme.

Jerry on opettanut minulle pyyteetöntä rakkautta, uskomatonta urheutta ja rohkeutta, älytöntä kärsivällisyyttä, täydellistä onnellisuutta ja pientenkin hyvien asioiden arvostusta - puhumattakaan siitä korvaamattomasta tuesta, jota hän antoi minulle ja meille vaikeuksienkin keskellä. Hän oli aina läsnä ja valmis ymmärtämään. Nuolemaan kyyneleet kasvoilta tai käpertymään kainaloon tai silkasta ilosta ja onnellisuudesta tanssimaan mielihyvätanssiaan. Lähtemään pitkille lenkeille aina yhtä seikkailunhaluisena jne. jne. Miten voi kuvata tätä tyhjyyttä ja rikkinäistä oloa lähtönsä jälkeen? Ei mitenkään.

Nuku hyvin pieni poika, kiitos kaikesta mitä meille annoit ja toit elämäämme. Ikävä on kova, olet aina sydämmissämme rakas Jerry <3

Jerry_07082016.jpg