Moikkaus vaan!

Nyt, kun tässä kaikessa uutistulvassa vaan pysyisi itse vauhdissa mukana! Paljon on meneillään - enempi ja vähempi tärkeetäkin! Vitsi, kun media tuuttaisi tarinaa vaikkapa ilmaston muutoksesta ja sen aiheuttamista vakavista - todellakin VAKAVISTA ongelmista? Vietettiinkö me esimerkiksi yhden aikamme suuren - ei kun siis mahtavan koralliriuttojen (Graet Barrier Reef) poismenoa? Tämä aikanaan maailman suurin elävä struktuuri oli 2016 kuollessaan 25 miljoonaa vuotta vanha? Aika kunnioitettava ikä vai mitäs tykkäätte? R.I.P The world largest living structure and the only one visible from space :(

O-Ho, taas on joku syvällinen säie sisäntäni uskaltautunut esiin... Mutta siltikin, kaikki tämä on oikeesti huolestuttavaa!

Onneksi kaiken doping-uutistelun keskellä meidän ikioma kultapoju Patrik sentään teki ihka-aidon ja oikean Hattutempun! Ja tovottavasti, et Pate ole doupannut! Olet meidän sankari! No mitäs sitten noista vaaleista - mä niin ristin käteni ja toivon ettei tuo Trump vie meitä - koko maailmaa perikatoon. My vote for Hillary! Ja mikä saatana meitä ihmisiä oikein vaivaa? Toi pellevillitys on minusta kaikessa karmeudessaan ihan helvetillistä sairautta! Samsungille toivoisin kaikkea hyvää, hyvä brändi - hyvät tuotteet - imago kunnossa - huonoa tuuria kovassa kilpailuasemassa! Thumbs up! Brexit, noh tätä miettikööt engelsmannit!

Mutta, ette kyllä usko mikä luontoelokuvien Oscar -näytös meillä oli möksällä viime viikonloppuna!!!! OMG! WHAT! ja sitä rataa. Perjantai-iltana, illan jo hämärtyessä alkoi kuulua kauhea kailotus meidän lammella. Noh, minä tietysti Wonkulin kanssa rantaan ihmettelemään... Sinne oli laskeutunut, ja lasketui koko ajan lisää ihan mieletön jengi joutsenia! Joo-o. Koko rantaviiva oli täynnä höyheniä ja ihan kuin rasvaa? Äkkiseltään laskettuna niitä oli sellaset 65 lintua???!!! Voitteko kuvitella? No ette. Minä hädin tuskin sain nukutuksi yön, kun malttamattomana ootin aamua ja sarastusta, jotta pääsisin kuvaamaan niitä... Jo ennen kahdeksaa aamusta riensimme kolmisin vastarannalle ja sitten omalle rannalle näitä komistuksia katselemaan. Voih! Kyllä se oli kaunista ja kovasti ne juttelivat, varmaan miettivät reittivalintojaan ja lentojärjestystä ja taukopaikkoja etc. etc. Mä niin muistin Peukaloisen retket ja Nils Holgerssonin. Olisin halunnut olla yhtä pieni ja päästä kyytiin tuolle seikkailulle!!!!!

Jousenet.jpg

Niin ne lähtivät matkalleen ja me vilkutimme laiturilla. Tämä tapahtuma jäi taatusti - ikuisiksi ajoiksi mun verkkokalvoille ja toki myös tärykalvoillekin <3 Ja oisittepa nähneet meidän lintukoirun Wonkan? Voi, että hän oli teppeenä rannassa ja ihmetteli varmaan kaikkea näkemäänsä ja kuulemaansa. Hieno viikonloppu kertasen kaikkiaan!

Lintukoiru.jpg

Mutta, tää tätsy pakkaa tänään laukkunsa ja huomenna lennetään norjalaisin siivin Dubliniin! Olen ihan täpinöissäni, koska siitähän onkin jo aikaa, koska viimeiksi olen missään etäämmällä käynyt. Ja onhan se aina kiva nähdä jokin uusi paikka kivassa seurassa, tällä kertaa kummitytön kanssa.

En minä muuta tahdo sanoa, kuin nauttikaa tulevasta viikonlopusta. Muistakaa katsoa Vain Elämää ja tietysti Lämpöö & Valoo & Rakkautta ihan jokaiselle <3 toivottelee Tuiskunne