IHAN HIMMEETÄ!

Tiedetään, mull on jääny levy soimaan, mutta hitonmoinen huuma koko ajan päällä! Ihan kreisii menoa niin kotiasussa ku duunipuvussaki :D Tarkoitaa siis niin kotona - vapaalla kuin työrintamallakin :) Kaikenmaailman kuukausi- ja kvartaaliraportit kera kinkkisten kauhuskenaarioiden kuluvasta kaudesta - kyykyttää tätä tätiä tosissaan täällä työpaikalla! Huh, kävisipä kauppa yhtä kiihkeenä kuin mun excel-raportit viuhuvat Saksaan ja Japaniin! Eikä mitään, tunteehan tässä itsensä ainakin kiireiseksi ellei jopa tärkeäksikin... :D Hyvä on, että on töitä! Olen oikeasti siitä kiitollinen, puhumattakaan että pystyy käydä töissä!

Ja Wonkalandiassa meillä on ollut kans huikeeta menoa viikosta toiseen! Poika alkaa jo aika tavoin kotiutua meille ja empähän minä voisi kuvitellakaan enää eläämääni ilman tuota karvatassua <3 Ollaan kuulkaas kävelty niin, että kengät kuluu! Vedetään aamuisinkin sellasia kasi - kymppi lenkkejä ja olempa itse myös päivälenkillekin työntäytynyt harva se päivä. Kilsoja kilahtaa viikon aikana muuten ihan kivasti, mutta miksei nuo kilot tai ees grammat kulu kulumallakaan!!!!! Wonkuli rakastaa möksällä oloa - on vapaana ja onneksi ollaan voitu viettääkkin viikonloppuja siellä. Arki-iltaisin ollaan treffailtu niin 'serkku'- kuin kaverikoiriakin pitkin pitäjää. Luukissa on kiva ja suuri koirapuisto, joka iso aidattu nurmitarha. Siellä on turvallisesti tilaa mennä ja temmeltää muiden kanssa. Tyyppi on aika arkajalka, mutta usein uteliaisuus voittaa tuon arkuuden :) Mutta, se tunne! Kun aamusta kello soi - tassun tepsutus vie ekaksi sängyn toiselle puolen - tassut nousee sängyn reunalle ja pää käy patjan kulmalle - sitten tepsutus käy mun puolelle ja sama juttu <3 <3 <3. Entäpä se tunne! Kun tulet töistä kotio - joku kaataa sut melkein nurin - molemmin etutassuin puristaa ja halaa sua - samalla nuolee naaman korvat kaulan ja kaikki <3 <3 <3 Kaveri on kaikessa kyllä niin innolla mukana! Olen huomannut itsestäni, että olen paljon onnellisempi yksilö tätä nykyä... Hassutassu tekee sen <3 Olihan Jerrykin kovin ihana, mutta hän oli erilainen rakkauspakkaus. Voi nuku rauhassa sinä pieni poika <3 <3 <3                                                                                                         IMG_20160921_152040_processed%20%28002%2    Roosa.jpg

Mutta, hei hulinaa! Olettehan kaikki muistaneet ostaa ihanan Mike Monroen suunnitteleman Roosa-nauhan jo? Ehkä ihan turha kysymys... Olette tietysti! Nythän ens perjantaina vietetään Pinkkiä Perjantaita, pamautetaankos jokin pinkki pläjäys ja tuetaan hyvää asiaa?!? Jos ei muuta, niin kampanjan kunniaksi pukeudutaan ees pinkkiin ja/tai Roosanauhaan! Eikös? Itseni yllätti toisin viikko sitten esitetty Roosanauha konsertti, jossa muutamat artistit eivät olleet vaivautuneet edes pukemaan ylleen tuota pientä kampanjan tunnusmerkkiä? Keräys kuitenkin tuotti ihan kivasti varoja rintasyövän tutkimus- ja neuvontatyöhön. Sillähän vain on merkitystä.

Ja ai että! Kyllähän tämän kauden Vain Elämää on sitten niin ihgu!!!!! On kyllä suunnaton rikkaus saada seurata kyseistä ohjelmaa ja saada nauttia artistien tuotannosta! Huh! Miklua lainatakseni todella HIMMEETÄ SETTIÄ! 

Meillä on ollut myös suuri ilo, kun möksällä on ollut mukavia vieraita, noh melkein joka viikonvaihde :) Ollaan melottu, sienestetty, kalastettu, neppailtu, retkeilty, pelailtu - saunottu ja syöty ja tietty koirailtu :P Ensi viikonloppuna ollaankin kolmisin, saas nähdä ahdistaako hiljaisuus...

Liikakiloista huolimatta, tää täti voi edelleen huikeen hienosti! Välillä niskajumia ja väsymystä, mut niitä ei lasketa! Vauhti on hurmaavaa ja siihen kuulkaas tottuu... Ei sitä voi ihminen kuin kiittää ja kumartaa tästä siunauksesta <3 Eikä se edes riitä! Voi kumpa saisin sille yhdelle - kovin tärkeälle ihmiselle kiitokseni kertoa?

Täti lähteekin kummitytön kanssa reissuun sitä seuraavana perjantaina. Pidennetty viikonloppu Dublinissa, josta sitten varmalla lisää reissun jälkeen. Kuinkahan voin olla erossa karvajalasta? Nyt jo ikävä pelkästä ajatuksesta!!!!

Oikein pirtsakkaa lokakuuta itse kullekin. Nautitaan toivottavasti kuulaista syyspäivistä ja auringon lämmöstä ja valosta pimenevien päivien varjoissa <3 Lämpöö - Valoo - Rakkautta <3

-Tuiskunne-