Huh ja Puh!

Sängystä on noustu ja töiden parissa ollaan. Tiistaina raahauduin kotoa ulos, mutta kylläpä on räkä lujassa ja kondis pohjamudissa! Sitkeessä on tauti, tätähän se lääkäri kyllä varoittikin. Ei ole auttanut antibiotit - ei kuuma mehu eikä rommikaan! Yritimpä jopa saunoa pahaa pois! No mutta, yhtä kaikki, näiltä ei voi välttyä eikä jäädä nyt tätä märehtimään.

8.11 syntyi kolme pientä niiiiiiiin suloista tassuttajaa tähän maailmaan, he ovat Wonkan & Mollin tyttö ja kaksi poikaa <3 <3 <3 Elämä tosin näytti taas julmuutensa ja toinen poika lensi enkeliksi viime yönä :( Tämä pieni koiranalku oli kuristunut emon muutamaan jäljellä olleeseen massukarvaan. Voih miten traagista ja kuinka voi kaikkea tapahtuakkaan. Voin vaan kuvitella ja tuntea tuon kasvattajaperheen surun ja voimattomuuden tunteen <3 Voimia sinne kaikille, äityli koira onneksi alun paniikin jälkeen on nyt tasaantunut. Ja nuo kaksi, eivät ehkä edes ymmärrä, että yksi kolmikosta pieni punainen kultainen poika on poissa.

Puppies.jpg

No mutta tuli sitten etelään kunnolla lunta! Ohhoh! Marraskuu ei puolessa välin ja täällä jo kahlataan polvia myöten hangessa! Minäkin sitten sain vihdoinkin autooni vaihdatetuksi nastat alle viime maanantaina... Täällä meillä päin keli on taas - kuten joka vuosi - yllättänyt autoilijoita oikein toden teolla. Jos ei ole kamala ketjukolari niin sitten rekat katollaan ojissa. Minä se en vaan voi käsittää, että mitenkä sitä ei voi tajuta ja ajella maltilla, kun on liukasta? Ajoin itse sunnuntaina autoni kesärenkaissa rengaspajalle, ei minulla ollut vaaratilanteita lainkaan.

Ja se on sitten Usassa uusi Isäntä Valkoisessa talossa tuota pikaa. Ennusteet eivät olisi voineet mennä pahemmin pieleen! Shit! No nähtäväksi nyt sitten jää mitä tuleman pitää, rahamarkkinat ainakin rauhoittuivat yhdessä yössä ensishokistaan. Spekulaatiota suolletaan siellä-täällä-tuolla ja joka puolla. Tokkopa Trumpilla itsellään edes on selkeät ajatukset siitä, miten alkaa uutta hallinnollista virkaansa hoitaa? We'll see!

Vain Elämää kausikin on muuttunut korvamadoiksi, enää vain kokoelmailta humisella <3 Ja ihanan Miklun dokkari sen perään. Minä ostin jo meille liput Himmee Tourille Hgin Jäähalliin ensi keväälle :) :) Annetaan lippu kummipojalle joululahjaksi ja saa siis seurakseen hip-hop tädin ja Ruotsalaisen :D

Pössis on tätä räkäoireilua muistamatta ihan eriskummallisen hyvä ja vauhtikin kunnossa. Olen käynyt koiran kanssa lenkillä enempi tai vähempi koko ajan, jotta kondis pysyisi edes kohtalaisena. Kokemus, kun muistuttaa kuinka helposti sinne sängyn pohjille voi unohtua... Väsy tosin painaa melko raskaana, mutta toivotaan senkin häviävän oireiden mukana :) Esi viikolla onkin tärskyt Proffani kanssa Syöpiksellä ja sitä ennen onneksi koko labrasetti, niin näkee arvoista missä mennään. Toivottavasti hyvin :)

Kahden viikon päästä on mun kaksi vee synttärit. Voitteko uskoa? Ihan oikeesti jo kaksi vee! Eräänä iltana havahduin taas mietteistäni - voi kumpa voisin hänet yhden tavoittaa ja osoittaa kiitokseni? Tätä minä toivon niin hartaasti ja koko ajan, että uskon jo itse sen vielä tapahtuvan...

                                                kj%C3%A6rlighet-300x169.jpg

IHANAA, sillä me pääsemme taas pidemmän tauon jälkeen möksälle!!!!!!!! Miltähän siellä näyttää - onkohan lunta yhtä paljon - entäpä onkohan lätäkkö jo jäässä? Mitenhän Wonkula taas menee menojaan pihassa??? Huomenna se kaikki nähdään <3

Oikein hyvää kohta alkavaa viikonloppua ja kaikille maailman Isille Ihanaa Isänpäivää <3

Lämpöö - Valoo ja Rakkautta <3 toivottelee Tuiskunne