Cheeers!

Täällä pöhistään vaikkakin vähän heikommalla powerilla! Karsea yskä alkoi paluulennolla kaihertaa kurkussa ja sillä tiellä ollaan kotona vieläkin sängyn pohjilla. Kävin minä silloin tiistain töissä, mutta sitten kuume kaatoi. Kiva sairauscombo - poskiontelon ja hengitysteiden tulehdus kera alkavan keuhkokuumeen... Luojalle kiitos, että tuo saamani hevoskuuri antibiottia on purrut! Tulehdusarvot lähtivät laskuun viime lauantaina (y). Keuhkokuvissa näkyi joku juopa tahi muu vastaava, siksi hoidettiin keuhkokuumeen tavoin. Yskä ja lima ovat vielä riesoina, mutta huomenna kontrolli Mehiläisessä ja toivottavasti kaikki hyvin :)

Mutta hei! Dublin oli aivan ihana kaupunki! Ihmiset kertakaikkisen ystävällisiä ja aidosti - isolla sydämmellä <3. Kaupunki on kompaktin kokoinen, niinku kävellen katseltava ja siellä on paljon nähtävää - koettavaa ja muistojen laatikkoon talletettavaa. Olihan meillä onni myös myötä kelien suhteen - yksi taksikuski tiesi kertoa, ettei 16 vuoteen ole ollut yhtä lämmintä lokakuun loppua... Kuvia olisi satoja, mutta tässä yksi pieni kollaasi:

Dublin.jpg

Äkkiseltään voisin suositella kaupungissa vierailevia käymään ainakin pitkät kävelyt Liffey -joen vartta ja yli sieltä täältä siltojen - Viikinkimuseo ja katedraali olivat näkemisen arvoiset - Mielettömän kokoinen Guinness Store on ehdottomasti nähtävä - Jameson distillery kaikille viskisiepoille - Howthin idyllinen kalastajakylä tuulta pelkäämättömille - Molly Malone patsas on todellakin näkemisen arvoinen, tarina naisen takana enemmän kuin mielenkiintoinen - Temple Bar alue ihan vaan vaikkapa ihmisvilinää fiilistellen, toki muutama pinttikin kiva nauttia - Trinity College on ihan huikeen vanha ja iso college tai sellainen alue, jossa mm. on kuvattu Harry Potteria ja Merrion Square puistossa voit tavata vaikka itse Oscar Wilden ;) Ja tässä vain pintaraapaisu tuota ihanaa kaupunkia. Tahdon ehdottomasti mennä uudemman kerran vaikkapa isommalla kaveriporukalla.

Mulla oli matkan ajan karvajalkaa ihan hirrvvee ikävä! Oli hänkin varmaan mua ikävöinyt, kun perjantain oli ootellut eteisessä tutun hahmon tulevan ulko-ovesta... Noh, heillä oli kiva viikonvaihde kyläillen ja serkkulikkaa tavaten :) Tulivatkin sitten Ruotsalaisen kanssa minua kentältä hakemaan, niin menin kotimatkalla takapenkille Wonkulin viereen istumaan... Käänsi mulle selkänsä, eikä edes reagoinut kun rapsuttelin. Noh, onneksi kotipihalla olin jo saanut anteeksi ja tuo hömppä oli kaataa mut halaillessaan alleen <3. Tiistaina päivän aikana oli siirrellyt ruoka- ja juomapisteensä muutamalla metrillä toiseen paikkaan... Ja into piukeena meni mun purkamattomalle matkalaukulle, ja tietysti tuliaistensa kimppuun :) On se sellainen Wonka Wallaton. Herra kävi sitten tämän kuvan parturissa ja on nyt vähän siistimpi. Vietimmekin hänen 2 vee synttäreitä vaisusti tosin viime torstaina 27.10.     

Tuliaiset.jpg

Tämmösiä tänne Wonkalandiaan tällä kertaa. Ruotsalainen kaatui myös sänkyyn jo lauantaina, eli täällä ollaan sairasteltu tämä viikko tuplaten. Toivotaan, että normi arki jo loppuviikosta pikku hiljaa palaa keskuuteemme :)

Mainiota marraskuun alkua - ensilumen kosketusta ja alkavaa talvea :) Lämpöö - Valoo ja Rakkautta <3 Ja HEI! Varautukaas tautimyräkkään ja nauttikaa inkiväärishottia (vettä 1 l - sopiva määrä raastettua tuoretta inkivääriä - rkl hunajaa - töräys sitruunamehua) Meillä lisättiin innokkaina myös valkosipulia...

shotti.jpg