Goooooooooooooood Mooooooooooooooorning!

Niin se kaunis valkoinen lumi on sulanut likaiseksi loskaksi ja paljaaksi maaksi kauttaaltaan! Että voi olla pimeetä tähän aikaan vuodesta! Mulla on nyt ihan aikuisten oikeesti vaikeuksia päästä aamulla sängystä ylös, vaikka karvajalka käykin herättelemässä ja tökkimässä märällä kirsullaan <3 että, "Alahan nousta akka - ylös ulos ja lenkille!" Tuo kuva on napsastu juurikin siitä sängyn laidalta :)

Mr_Charm.jpg

Karvajalasta sainkin sopivan aasinsillan sen metkuihin sitten viime kertaisen... Tiesittehän sen jo, että multa mennyt silmälasit, kengät ja mitä lie, kun jätkä on keksinyt pitkiin päiviinsä puhteita. Noh, nyt olemme rajanneet sellaisilla lapsiporteilla hälle tilan vain 'keskikerrokseen', eli voi oleskella keittiössä ja eteisaulassa. Tämä onkin auttanut hänen 'eroahdistukseensa', eli ei ainakaan ole tehnyt protestipissoja eikä huuda pitkin päivää... Mutta sitten, se eteisen liukuovikomero - se se on vaan niin kiva ja jännä paikka! Ei auta esteet eikä muut, sinne on vaan päästävä. Eilen oli sitten keksinyt möksäkassin sieltä ja linnuille tarkoitetut rasvasiemenpötkylät... Kylläpä oli maistunut hyvältä!!!! :9 :9 Onneksi ei ollut ainakaan vielä tähän aamuun mennessä massukka sekaisin!

Noh, se viime viikonloppu sitten siellä möksällä... Jätkän pätkä oli aiiivvvaaan sekaisin elukoiden jälistä ja hajuista! Huh sitä menoa ja melskettä. Siinä kyllä kaatui heikompaa puuta ja tätä akkaa vietiin niin etten kerinnyt paljon maisemia ihastella! Niin ja ihan ekaksi perjantai iltana, kun onnesta soikeena 'palkitsin' toisen pitkästä viikosta ja päästin vapaaksi. Eiköhän tuo karvajalka juossut ensimmäisenä rantaan ja kas kummaa, olipa se niin siistii, kun sen aikaisemmin vetenä läikkyvän päälle pääsi lumeen juoksemaan ja laiturin alta haistelemaan............. Ja kuulo ja koko järjenjuoksu hävisi siinä sekunneissa, kun pääsi juoksemaan heikoilla jäillä naapurin laiturille @#%:O @#%:O. Mitäpä minä sitten muuta kuin fikkarin valossa perään! Ja Uupps! Puolessa välin matkaa alkoi kuulua kummaa ritinää ja eikun äkkiä rantakaislikkoon turren perään! Noh, melkein kuivin jaloin me sieltä päästiin pois ja jätkä ei ollut sen koommin vapaana pihassa O:)

Eipä tässä tuon vili vilpertin kanssa enää tylsiä päiviä ole, hyvä niin <3 Möksällä oli ihanaa olla pitkästä aikaa. Laitettiin ulkotulia, saunottiin pitkään ja syötiin hyvin ja kummasti siellä vaan aina nukuttaa paremmin? Tänään taas suuntaamme kohti Hämettä :D :D

Flunssat ja muut ei vieläkään ihan täysin päästäneet pälkähästä, mutta kyllä kait se jo kohta paranee?!?! Eilen tapasin ihanan Proffan ja kaikki hyvin. Kukaan ei varmaan ymmärrä, kun sanon, että minusta on ihan älyttömän kivaa ja jotenkin turvallista käydä tuolla Syöpiksellä. Jollain omituisella tavalla se on voimaannuttava kokemus, kun hyvin voivana (y) voi käydä ihan niinkuin vaan 'moikkaamassa' kaveria tai ystävää :) Näin häntä haluan kutsua, koska onhan meillä aika hiton pitkä historia jo plakkarissa, vaikkakin vain tuolla kyseisessä ei niin kivassa paikassa. Ja hän on kyllä jättänyt kovin merkittävän jäljen mun sydämmeeni - kaikella tekemisellään ja asiantuntemuksellaan. Respect ja isosti <3 Jäi ihan naurattamaan, kun hän kertoi mun veriarvojen olevan erinomaiset, niin kysyin sitten että, "Onko arvot niin kuin normaaleilla ihmisillä?" Hän nauroi ja sanoi, että "Sinähän olet ihan normaali ihminen!". Tämmöistä huumoria, se on otettava ilot pienistäkin asioista :) Mutta, ette arvaa. Vihdoinkin olemme siinä tilanteessa, että voimme kokeilla tuon päivittäin nauttimani pienehkön määrän kortisonia alasajoa! Voih, kun kaikki menisi hyvin ja joulukuun alusta olisin jo vapaa siitä (y). Peukut ja varpaat ja tassut pystyssä!

Eipä tässä meillä muuta ihmeellistä kuin jokainen ihana uusi aamu hyvässä kunnossa. Olen taas uudestaan löytänyt sisäinen Joogin itsestäni ja harjoittanut aamurutiinejani. Karvajalka katsoo ihmeissään mun touhuja ja lattiatasossa tehtävissä asanoissa nuolee mun korvia ja pakkautuu mukaan <3 Jos koira, joka lähtee sun kaa melomaan ja jopa joogaakin sun kanssa ei ole sun paras kaveri, niin kuka sitten????

Ä L Y T T Ö M Ä N    I H A N A A    ja     R E N T O U T T A V A A viikonloppua ihan jokaiselle! Lämpöö - Valoo ja Rakkautta <3 toivon mä.

Pitkästä aikaa biisivalinta. Noh, arvatenkin hiphop-täti on älytön Miklu-fani ja itse asiassa tää on kipale soi mun päässä melkein joka päivä; Mikael Gabriel ja 'Älä herätä mua unesta'

https://youtu.be/IKeJBUjKFE4