HUI HIRRVEETÄ!

Enhän ole epäillyt näyttää - tunnustaa - julkistaa ajatuksiani vasta virkaanvalitusta USAn presidentistä, mutta nyt HÄRREGUD mua alkaa kohta pelottaa olla jotain mieltä tuosta kyseisestä herrasta uudessa virassaan! Törmäsin facessa, tosin tästä aiheesta uutisoi myöskin meidän Iltalehtemmekin, Tiedetuubin julkaisuun, jossa ihan selvällä suomen kielellä lukee mm. seuraavaa:

'Trump sysäsi Tuomiopäivän kelloa kohti maailmanloppua

Tämä ei enää todellakaan naurata. Yhdysvaltain tuore presidentti Donald Trump on ennättänyt jo paitsi suututtamaan suuren osan maailmaa, erityisesti naiset, tutkijat ja vähemmistöt, mutta lisäksi aikaa ihmisen itse aiheuttamaan maailmantuhoon mittaavaa kelloa on siirretty hänen vuokseen eteenpäin kylmän sodan aikaisiin arvoihin. Kello on nyt kaksi ja puoli minuuttia vaille maailmanloppu.' Jos tämä jotakuta kiinnostaa laajemmalti tässä linkki artikkeliin:

http://www.tiedetuubi.fi/ihmiset/trump-sysasi-tuomiopaivan-kelloa-kohti-maailmanloppua

Kellosta mainittakoon sen verran, että kyseessä on siis amerikkalaisen ydintutkijoidentiedotuslehden Bulletin of the Atomic Scientistin vuonna 1947  käyttöön ottama kellovertaus sille, kuinka lähellä maailma on ydintuhoa. Klo 24, eli puoliyö, tarkoittaa sitä, että ihmiskunta tuhoutuu. Aika hurjaa vai mitä? Mulla tuli aivan goose bumpsit, iho meni siis ihan kananlihalle.

No mutta, (läps-läps) palauduhan taas Tuiskupiä tälle plaanetalle ja näihin aatoksiin täällä... Mökillä on ollut pari mahtavaa viikonvaihdetta sitten viime 'tapaamisemme'. Pari viikkoa sitten meillä oli yökylässä Molli & Melodi henkilökuntineen, eli Wonkan pikku tytär ja hänen äitylinsä <3 Voi että, kyllä oli oikea terapia viikonvaihde näiden ihanuuksien kanssa ja se tunne, kun näät meidän Wonkulan huolehtivan ja vahtivan jopa yötä myöden näitä kahta... Ou Nou! Siinä oli jotain niiiiiiiin kaunista etten hetkeen - pitkään aikaan ole nähnyt! Viime viikonlopun keli oli taas niin upea etten sellaisestakaan ole hetkeen saanut nauttia! Tulipahan taas ulkoiltua ja maalla oli ihme-kumma enempi lunta kuin täällä pääkaupunkiseudulla.

WinterDay1.jpg

Ja mitkä taivaan värit! Lauantai aamuna läksin kasin paikkeilla veskiin ja raotin verhoa, pakkohan se oli rantaan juosta...

MorningSun.jpg

Ja oli muuten minuuteista kii, etten myöhästynyt :) Se on jännä juttu, mutta mä se jaksan ihastella tätä maisemaa - eri vuodenaikoina - eri väreissä - eri kellonaikoihin - erilaisissa sääolosuhteissa... Ja siltikin se on vaan tuo pienen pieni lätäkkö, laituri, metsää ja pala taivasta, joka rauhottaa mua niin ihmeesti <3

Ei sitä oikeesti paljoa tarvitse, että on hyvä olla. Tään, kun aina vaan muistaisi eikä kitisi kaikesta siitä ja tästä kovin merkityksemättömästä!

Hei, nautitaan - toivottavasti aurinkoisesta viikonlopusta. Lämpöö & Valoo ja Rakkautta <3

Jostain syystä tänään biisivalinta, niin loistava Rag'n Bone Man ja 'Human'. Tällä isolla Engelsmannilla on NIIN ISO ääni - HUH!

https://youtu.be/L3wKzyIN1yk