Lepposaa laskiaisen aikaa!

Luin wikipediasta (kait tÀmÀ olisi tosin pitÀnyt tietÀÀkin), ettÀ kirkollisessa mielessÀ laskiainen aloittaa paastonajan, joka kestÀÀ sitten pÀÀsiÀiseen saakka. Samalla ikÀÀnkuin hyvÀstellÀÀn pimein talvi ja aletaan odotella kevÀttÀ. Ei tekisi kyllÀ yhtÀÀn pahaa olla jonkinmoisella kevÀtpaastolla ja 'puhdistautua' kesÀksi :P Mut, sitÀ tarvittavaa selkÀrankaa ei kuitenkaan löydy! Yeesshhh! NÀinhÀn se siltikin on, ettÀ kohti valoa mennÀÀn eikÀ meinata. Ihanaa kun aamusta jo alkaa valjeta, kun koirulin kanssa palaillaan lenkiltÀ ja vastaavasti illasta on paljon pidempÀÀn valoisaa. Ei tartte koko pÀivÀÀ pimeydessÀ vaeltaa niinkuin hetki sitten ;)

PimeydestÀ huolimatta me ollaan vietetty ja nautittu viikonloput möksÀllÀ, kun siihen on ollut mahdollisuus. Ihmeen ÀlyttömÀn hyvÀ tuuri onkin kÀynyt, kun lauantait ovat olleet ihan uskomattoman upeita ja aurinkoisia? Ollaan voitu ulkoilla ja ihan huolella <3 YhtenÀ lauantaina kÀytiin kÀvelyretkellÀ Saaren kansallispuistossa ja löydettiin polun varrelta, rantsusta kiva ja suojaisa laavupaikka tulevia retkiÀ ajatellen. Kotiin (möksÀlle) palattuamme pidettiin picnik omassa rannassa ja höntsÀiltiin karvakuonon kanssa jÀÀllÀ. Viime lauantaina meillÀ olikin kummipoika mukana ja lÀksimme luistelemaan PyhÀjÀrven jÀille. Harmiksemme rata oli melko huonossa hapessa viime viikon pyryjen jÀlkeen ja luistelu ei oikein ollut nautinnollista, vaikka keli oli mitÀ parhain! Noh, minusta kun on tullut tÀllÀinen lÀrppÀ, jonka suu ei tahdo pysyÀ kiinni ei sitten millÀÀn, niin aloin jutustella yhden mönkkÀriÀijÀn kanssa siellÀ jÀillÀ :)

lauantai.jpg

HĂ€n, siis yksityishenkilönĂ€, pitÀÀ tuota rataa kunnossa ja muutenkin ajaa laduille pohjat yms. kĂ€velyreitit. Yhden toisen miehen kanssa roijasivat pöytiĂ€ ja tuoleja sekĂ€ kaasugrilliĂ€ siihen rantaan kaikkien yleisesti kĂ€ytettĂ€vĂ€ksi. VievĂ€t tulentekotarpeita lĂ€heiseen saareen, jossa laavu kaikkien kĂ€ytettĂ€vissĂ€. A-J-A-T-E-L-K-A-A-! Ihan hyvÀÀ hyvyyttÀÀn ja omasta mielenkiinnosta luonto-oleiluun ja retkeilyyn tekevĂ€t tĂ€mĂ€n kaiken??? MinĂ€hĂ€n tuumasin, ettĂ€ hattua nostaisin jos ilkeisin :D :D Löytyy siis ihan aikuisten oikeesti ihmisiĂ€, joilla on se kuuluisa S-U-U-R-I    S-Y-D-Ä-N   <3 <3

iceman.jpg

Ontheice.jpg

MeillÀ oli repussa kuumat kaakaot, makkarat ja tilpehöörit. Olipa se Ruotsalainen jopa nuotiopuut pakannut mukaan.... <3. NiinhÀn me sitten mönkkÀrimieheltÀ saamamme vinkin pohjalta matkasimme yli jÀiden pieneen saareen retkelle evÀitÀ nauttimaan - luonnontulen ÀÀrille <3 Ai ettÀ, tarviiko edes kertoa kuinka mahtava oli tuo iltapÀivÀ.

Olenko mÀ muistanut kertoa, ettÀ me kÀytiin Wonkan kaa koulussakin tÀssÀ kuukauden pÀivÀt, tosin vain torstai-iltaisin? Se oli sellainen arkitottelevaisuuskurssi koirille, mutta myös meille hihnan toisessa pÀÀssÀ oleville. Ekan kerran jÀlkeen mÀ aattelin, ettÀ tuleekohan tÀstÀ mitÀÀn.... Kun ne muut kurssikamut niin neli- kuin kaksjalkaisetkin, samoin kuin kaikki ne miljoonat ellei jopa triljoonat hajut siellÀ tilassa kiinnosti niiiiiiiiiiiiiiiin paljon enemmÀn kuin mÀ ja mun kÀskyt ja namit... Mutta, jo toisella kertaa huomasin, ettÀ hittolainen - tuo karwanaama oikeesti kuuntelee mua ja on yhteydessÀ minuun ;) MeillÀ oli sitten jokaisella koirakolla tehtÀvÀnÀ vikalle kerralle harjoitella temppu, jotta pidettiin temppusirkus :D Noh, mehÀn oltiin tietysti Wonkan kaa harjoiteltu 'ihan viimeisen pÀÀlle trikki';) KÀyty jopa Luukin koirapuistossakin monena iltana treenaamassa ja mitÀ hittoa!? ViittÀ vaille ennen lÀhtöÀ otettiin vielÀ kenraaliharkat ja ei temppu onnistukkaan.......... MUTTA, voi miten hienosti me suoriuduttiin! Siis ihan kybÀllÀ onnistuttiin! Arvaatteko kuinka ylpee mÀ olin tuosta kaveristani? En meinannut halliin mahtua! Ja vielÀ sitten harjoiteltiin siellÀ 'houkutusten highway' -temppua kaikkien kanssa kimpassa. Koiran tÀytyy juosta nameilla ja leluilla höystetyn radan lÀpi omistajansa luo. Niin, meidÀn Wonkula, ainoana ryhmÀstÀ teki tÀysin puhtaan suorituksen. Olin haljeta ylpeydestÀ ja onnesta. En siksi, ettÀ me nyt hienosti tehtiin temppu jos toinenkin. VAAN, ylpeÀnÀ ja onnellisena siitÀ, ettÀ tiesin ja tajusin ja tunsin, ettÀ meidÀn vÀlillÀ on oikeasti yhteys - se on oikeesti unconditional love ja PawWow <3

NÀissÀ tunnelmissa tÀhÀn uuteen viikkoon toivotan kaikille hyvÀÀ sellaista <3 LÀmpöö - Valoo ja rakkautta <3

 

Â