Lauantai ehtoota kaikille! Mulla on ollut niin loistava viikonvaihde, että ihan pakko jakaa näitä fiilareita. Eilen tosiaan pöräytettiin itsemme duunin jälkeen möksälle.

Pysähdyttiin sitten täydennysostoksille Riihimäen Cittariin ja kassajonossa meidän edellä oli pieni tyttö, ehkä alle viis vee vähän vanhemman äitinsä kanssa, ehkä  reippaasti yli viiskyt vee. Tyttö tuijotti mua jonossa ja supatti jotain äidillensä. Noh, tuo fiksu äiti totesi kovaan ääneen tyttärellensä, että "tädin naamaako sinä ihmettelet?" Samaan hengenvetoon kaltsoi minuun ja totesi " niin, nää lapset  ovat tälläisiä". Voi ..ttu, kun menin sanattomaksi ja en saanut sanotuksi, että niin, " ne lapsethan ovat just sellaisia kuin niistä vanhempansa kasvattavat!"  Mikä tässä mun naamassa on niin outoa? Tää pigmenttihäiriö vai puuttuvat kulmakarvat ja ripset vai lievä kortisonin aiheuttama pöhö vai mikä????

Jos mulla olisi olisi lapsia, he eivät katsoisi ketään väriin, näköön, kokoon, sukupuoleen, seksuaalisuuteen tai mihinkään muuhunkaan ominaisuuteen kierosti tai ihmetellen, vaan jokaisen yllsilön hyväksyen juurikin samanarvoisena kuin kenen tahansa! 

No se siitä. Tänään tosiaankin ekan kerran oikeesti sellainen fiilis, että I am back to business again! Aamulla herättiin hyvissä ajoin lenkille Tynkkysen kanssa ja sitten nautittiin möksän pihalla komeesta auringonpaisteesta ja Ruotsalainen puuhaili pihahommia yms. Mehän ei Jerryn kanssa voida tän mun huonon vastustuskyvyn takia ihan oikeestikkaan tehdä mitään puutarhahommeleita ekan vuoden aikana. Mutta, oikeesti otettiin muutama juoma ja grillailtiin ja käytiin saunassa ja tää kaikki tuntui ja maistui hyvältä!?! Ekan kerran sitten viime lokakuun... Ette usko, mikä fiilis vaikka tän laikukkaan ihonkin kanssa!

Tässä tuon tän ihmetystä herättäneen naamani esiin, kassalla tosin ilman aurinkolaseja... Hyvät viikonvaihteet kaikille! 

image.jpg