Tervehdys! Mä olen niin TÖÖT! Tänään se sitten tapahtui mitä olen alitajunnassani pelännyt, eli kaatua / kompastua humpsahdin Meikun tuulikaappiin. Jalat ja kroppa niin väsy tuosta uudesta lääkkeestä ja entisestään myös kortisonin makaronijalat, että pienen pieni kynnys oli liikaa. Kiitos sille herrasmiehelle, joka pysähtyi minut nostamaan ylös - yksin en olisi päässyt... Saas nähdä millaiset mustelmat on huomenna. Eka erä meni siis tuolle kovalle viruslääkkeelle - MUTTA! Tokaa en anna niin HELPOLLA!

Eilinen labra-tiputus-klinikkakäynti oli tietysti raskas (olin aamulla 7.15 labrassa ja kotona takas 12:15), mutta oikein positiivinen. Lääkäri oli tyytyväinen näkemäänsä, kuulemaansa ja veriarvotkin hyvät. Eli, tällä hetkellä ollaan HB 113 / Tromb 97 / Leuk 5.5 / Neut 5.0 ja CRP alle 3. Kortisonia saatiin taas pikkusen alas - samoin kuin Sandimmumiakin. Huomenna otetaan virusviljelyt / verikokeet ja perjantaina sitten tiedossa kuinka tää viikon uusi tiputus on toiminut. Kuunaamakin on todennäköisesti nyt saavuttanut täysikuun, joka siis maximi - alkaa nimittäin olla fiilis, että se on niin pinkee, että suattaapi kohta poksahtaa... Uskalsin reippaasti kysyä, että mitenköhän kauan tämän kanssa mahdollisesti täytyy elellä - niin lääkäri sanoi, että kyllä siinä varmaan parikin kk:tta voi mennä... Muutaman kerran joku ihminen on jäänyt toljottamaan - ens kerralla näytän kieltä, jos suu aukeaa :P Jos siis törmäillään ja tunnistatte minut pinkeiden poskieni takaa - olkaa niinkuin ette olisikaan :D

Muutoin tässä ei mitään kummosia, täällä me Tynkkysen kanssa huilitaan nää mun väliajat aamu- ja iltatiputuksen välillä :) Eilen keksittiin Ruotsalaisen kanssa, että aidataan meidän piha Tynkkyselle. Aletaankin iskän kanssa suunnitella sitä kevääksi. Tai hänhän se laskee kaiken, mutta saanhan kuvitella olevani hyvä apulainen :D Eilen tein vähän aikaa taas töitä, kun pomo soitti ja pyyteli apuja budjettitaulujen kanssa. Oli taas kiva käyttää aivojaan. Olin luvannut, että menen jossain vaiheessa munkkipossujen kanssa kaffelle sinne, kun epidemiat väistyneet - hän totesi kuitenkin nyt, että ei taida enää possut riittää ja että odottaa innolla paluutani... Tuli ihan hyvä ja lämmin fiilis :)

No, tälläista täällä. Toivottavasti siellä kaikkialla kaikki hyvin <3 Tynkkynen simahti jo - nyt minäkin otan pienet tirsat ja sitten suihkuun :) Mukavaa viikon jatkoa ja liikkukaa varovaisesti!

Tänään biisivalinta on Hassisen Koneen Levottomat Jalat

https://www.youtube.com/watch?v=qsKi5p9IpKk