Hei sun heiluvilles kansa!

Ette kyllä arvaa yhtä - kahta juttua?!?! Mä olen huomenna könynnyt sen puoli vuotta sairaslomalla ja maanantaina olisi tarkoitus punkee itsensä työmaalle :D Kyllä vaan maanantai on 18.5.2015. Uskomatonta, ja mitä mä sitten olen saanut aikaiseksi näinä kuutena kuukautena? En sitten yhtään niin mitään. Jumankaut, että olen vaan sairastellut ja monen vuoden edestä olenkin. Ja siitä puheenollen, tulinkin just Mehiläisestä - poskiontelontulehdushan se on iskenyt mun onteloihin! Ettehän olisi voineet kuvitellakkaan, että sairaana ollaan taas.... Päätin, etten anna sen lannistaa vaan nyt mennään kohti uusia voittoja. Kuumaa mehua, Nasolinia nassuun ja antibiottia huuleen ja lepoa viikonlopun ajan.

Mitäpäs muuta tässä viime aikoina. Ollut aika sekavat fiilarit itsellä kuin myös näköjään noilla eri alojen specialisteilla. Välillä en ihan tiedä mikä mua vaivaa ja millä stagella se perussairaus oikein lymyilee. Toinen sanoo toista ja toinen toista solujen molekyyleistä yms. yms. Tila on ollut siis ihon suhteen melko stabiili lukuunottamatta tuota pigmenttihäiriötä. Vapun jälkeen jo hematologit analysoivat mulla olevan krooninen lievä käänteishyljintä iholla, joka olisi mun tapauksessani jopa hyvä asia - pitää sairaat solut kurissa? En tiedä enkä ymmärrä enää yhtään mitään, mutta olen tietysti onnellinen vakaasta tilasta ja suht kivuttomasta olosta. Mitä se nyt haittaa, jos ihminen on karvaton ja ruskeavalkoisten täplien peitossa? I can live with it! Kohta mä voin oikeesti tehdä itsestäni 'kauppatavaraa' :D Suomen ellei jopa koko universumin kirjavin tyyppi. Olenkin leikitellyt ajatuksella, että saamani uusi luuydin on tullut tummaihoiselta ihanalta ihmiseltä, joka kaiken lisäksi on kasvissyöjä - koska mun lihanhimo on taantunut? Tekee vaan mieli jotain kevyttä ruokaa tai salaattia ja hedelmiä????

Mä olen muuten koko nuoruuteni haaveillut kirjailijan urasta. Osallistuin teinivuosina useisiin kirjoituskilpailuihin ja kuinka monta monituista kirjanalkua olen aloittanutkaan ja tarinantynkiä päässäni hahmotellutkaan? Ette voi edes uskoa. Kirjoittelin mä runojakin ja tein biisien sanoituksia frendin bändille yhteen aikaan. Hitsi, kun olisi tallentanut ne sanat. olisi tosi coolia nyt lukee niitä ajatuksia sieltä kasikyt -luvulta! Mä olin kauheen syvällinen joskus, vaikutteet tuli tietysti Pelle Miljoonalta :) No, mutta kuitenkin, aloitin nyt taas yhden kirjanalun - tällä kertaa se ei vaadi mielikuvituksen siipiä vaan yritän kirjoittaa kirjan matkastani tän saatanan kanssa, joka mun olkapäällä istuu ja ilkkuu ja kohta toivottavasti sieltä alas tippuu! Katsotaan saanko mä koskaan kirjaani valmiiksi, ainakin se on nyt suuri haaveeni.

Työnteon voin onnekseni aloitella kevyesti tekemällä lyhyempää päivää ja nauttia mahdollisesti jopa parista kesälomaviikostakin. Olen kyllä odottanut tätä hetkeä ja toivottavasti kukaan eikä mikään vie sitä nyt multa pois!!!!! Kyllähän mun täytyy tähän saumaan taas vaan todeta kuinka etuoikeutettu olenkaan saadessani olla tälläisessä duunipaikassa ja että mulla on tälläiset työkamut ja eritoten kiltti ja näin mahtava pomo. Olen ollut myös hämilläni Japanista ja Saksasta saamastani huomiosta. Se ei nimittäin todellakaan kuulu japanilaiseen työkulttuuriin, olen kait sitten jotain osannut tehdä oikein näinä yhdeksänä Suzuki-vuotenani :) Tai sitten se tarkoittaa 'helvetillistä' töihinpaluuta lukuisten eri projektien ja selvittelyiden muodossa... No, toivotaan ettei :)

No mitä muuta sitten? Kesää ja comebackiahan tässä ollaan ooteltu. Kyllä sitä onkin tullut melko mökkihöperöksi, kun on lymyillyt vaan pääsääntöisesti kotona ja kolmisin Ruotsalaisen ja Tynkkysen kanssa. Eipä silti, että valittaisin. Mutta, kyllä mä vaan huomaan olevani sen sortin sosiaalinen eläin, että kaipaan muita ihania ihmisiä ympärilleni. Tuntuu oudolta, että monia hyviä ystäviäkin on tavannut viimeiksi yli puoli vuotta sitten? On ihan ikävä teitä, vaikka puhelimessa ollaankin treffailtu satunnaisesti tai säännöllisesti. Ihana, että olette olemassa ja olette jaksaneet mua ja meitä odotella - siunattu olen <3. Pirun vilakkaa kevätkeliä on kyllä pidellyt? Ei oo hirveesti grilli pöhissyt meidän terdellä ainakaan. No, jospa se tästä lämpenee. Lätkän MM-skaboja mä en viitsi edes kommentoida, koska mua oikeesti hatuttaa se tuomarointi ja teksti voi siitä syystä mennä melko ala-arvoiseksikin. Kyllähän piti sekin nähdä?????

Hei, oikein helakkaa helatorstain jälkeistä viikonloppua kaikille. Nautitaan alkavasta vihreydestä ympärillämme. Lämpöö & Valoo & Rakkautta toivoo Tuiskunne <3

Tänään hiphoppari sisälläni vaatii saada ilmoille Asteen *Mammanpoika'

https://www.youtube.com/watch?v=tC_ce45uO6I

ephpocdujaqswqdj%281%29.jpg