Whaaat? Missä se kevät luuraa?

Niinhän mä viime kerralla hehkutin alkavaa kevättä ja kärpäsiä ja mitäs sitten kävikään? Tässä sitä ollaan Pääsiäisen alla pikku pakkasessa lunta-räntämoskaa ootellen! Olin jo salaa toivonut, että vedet olisivat pyhinä sulat ja me Wonkan kanssa oltaisiin laskettu kajakki vesille möksällä. Noh, taisi jäädä haaveeksi - jospa sen avannon laiturin päähän hakkaisin sen sijaan?

Talviloma tuli lököiltyä ja rentouduttua ihan möksällä, vauhtiahan otin Tallinnan päiväreissulta. Viikko oli kovin aurinkoinen, mutta hitokseen tuulinen ja kylmä. Pesetettiin muutama matto möksänaapurin pesulassa ja siivoiltiin torppa taas ihan perusteellisesti muka kevätpöhinöissä :D Wonkula kyllä nauttii olostaan siellä täysin tassuin, se on niin jotenkin iloisen ja onnellisen oloinen tuolla <3 Kait ne osaltaan nuo pitkät metsälenkit uusin hajuin inspiroi karvajalkaa :)

Töissä on ollut pahuksenmoinen kiirus, tilikauden päätyttyä - deadlinet toinen toisensa jälkeen iskee päälle! Onneksi ollaan kuitenkin voiton puolella lukuunottamatta teknisiä ongelmia käyttämämme tal.hal -ohjelman kanssa. Itse asiassa tää oli taa semmoinen viikko, kun kaikki *tekninen* halusi kääntyä mua vastaan ja alkaa kiukutella! Aika huolella on pikku-pikku kiireessä ketuttanut, kun mikään ei toimi kuten pitäisi toimia! Se on se Murphyn laki, joka pätee tässä suhteessa - kun jokin menee pieleen, niin sitten menee kaikki.

Mun vointi on ollut edelleen hyvä ellei jopa erinomainen :) Niveletkin ovat toimineet jopa vähän paremmin, kun nappaan iltaisin glukosamiinia kuin myös magnesiumia ja voitelen polvia Voltaren Fortella aamuin illoin. Innostuin jopa kaivamaan nyrkkeilyhanskani naftaliinista ja polkasin viikko sitten Art Zenteriin kuntonyrkkeilykurssille. Ai että, se olikin hyvä veto! Kaksi kertaa olen nyt käynyt ja jos näin hyvä pössis jatkuu, jatkan sinne kesäkuulle asti kunnes kurssi päättyykin. Sali on ihana pikkuinen tila kerrostalon alimmassa kerroksessa, jossa erilaisia kamppailu- ja kehonhallintakursseja järjestetään niin lapsille, kuin aikuisillekin. Meitä on tässä naisryhmässä sellaiset 8 henkilöä ja ope tosi kiva ja ihan mestaruustason naisnyrkkeilijä. Kyllä tämä tunnelma täällä on tosiaankin ihan eri kuin jokunen vuosi sitten käydessäni isolla tunkkaisella salilla, jossa monta kurssia yhtaikaa käynnissa ja hiki haisi ulos saakka!

Boxing.jpg

Viime perjantaina särkyi taas yksi pala unelmaa, toiveesta että ihminen lakkaisi olemasta pahin peto toiselle ihmiselle? Mä en vaan voi käsittää mikä helvetti meitä ihmisiä vaivaa?????? Aika sanattomaksi vetää. Olen oikeasti tuon tekemäni 'hajatelma-kuvan' kanssa samaa mieltä - maailma olisi todella paljon kauniimpi! <3

Sweden.jpg

No mutta, melko talvisissa olosuhteissa alamme Pääsiäisen viettoon. Oikein hyvää, rauhallista, lämpöistä ja valoisaa Pääsiäistä kaikille <3