Heips tyypit! Voi, ette usko kuinka olen nauttinut so called vapaasta weekendistä :D Eilen aamutiputuksen jälkeen kotiuduttua nukuttiin Tynkkysen kaa ihan koko päivä. Nyt tiputus on 720 ml ja kaks tuntia + kalkit alle. Väsyttää ihan simona ja tekee pientä pahoinvointia. Mutta, illalla ei tarvinnut lähtee mihinkään!!!! ja tänään se vasta juhlaa olikin - sai heräillä ihan omaan tahtiin kasiin lääkkeiden ottoon. Sitten syötiin aamupuurot ja sännättiin tosi lepposaan keliin aamulenkille, eikä mulla ole aikataulutusta tänään eikä huomenna. Uskomatonta miten voi ihminen nauttia pienistä suurista asioista <3 I feel free!

Tänään on mennyt myös olkkarin sisutus osittain uusiksi... Saas nähdä muuttuuko suunnitelmat todeksi, tässä torpassa usein nimittäin kahdenlaiset täysin erilaiset ajatusmaailmat törmäävät toisiinsa sadankahdenkympin vauhdilla ja senhän arvaa miten se päättyy... Nothing happens ja mökötetään muutama päivä... Nyt olen varovaisen optimistinen, että pientä saumaa olisi et mennään samaa vauhtia samaan suuntaan.... <3 We'll see!

Tänään on myös eräänlainen juhlapäivä piiiitkäästä aikaa. Family Nastolin kutsui meidät mukaansa syömään ja mennään Villa Thaihin. NAM NAM NAM NAM! Voisin syödä koko listan läpi.... Tänään on 89 tipaton päivä, mä taidan rikkoa sen ja ottaa yhden Singhan hyvän ruoan seuraksi. Bon Appetit!

restaurant2.jpg

Oikein Ihanaa ja rentouttavaa vikonloppua kaikille - Lämpöö&Valoo&Rakkautta <3

Tänään seikkaillaan 80-luvulla - Opus ja Live is Life

http://youtu.be/Hs4Sim10UlQ