Kepeetä Kesäkuuta Kaikille!

Ekaksi Onnea Ponnea kaikille koulutyönsä päättäneille! Tiedetään - ollaan myöhässä näiden toivotusten kera. Mutta, parempi myöhään kuin milloinkan................. :P Niin, ja onnea myös Suomen hienoille Jellonille upeasta hopeasta. Hienosti pelattu ja hopea ei ole todellakaan häpeä!

JVG oli ihan mielettömän hyvä! Ja arvatenkin vierailevia tähtiä oli ihan hitokseen. Tunnelma Hartsussa oli aivan katossaan! Tädit ja kummipoika ihan fileis!

JVG.jpg

Toukokuu tosiaan kääntyi touhuissa Kesäkuun puolelle. Meillä on ollut ilo saada nauttia useiden vieraiden seurasta, nuorin sellainen oli 5 kuukautta vanha <3 ihan pikkasen liikkis poitsu <3 . Sivussa on ollut timpurit ja aita on jo kuulkaas pystyssä, vailla loppumaalausta. Tänään oli ilmestynyt uusi terde keittiön akkunan alle ja vielä se viponen vaihe, eli suurin työ lisäterassi puron varteen :) Ruotsalainen oli Tukholmassa vanhempiensa luona vajaan viikon, kun isänsä on sairaalassa - kaikki kuitenkin hyvin tällä hetkellä. Minä humppa-leena olin viime perjantaina Kaisaniemen puistossa Queenin ja Adamin konsertissa, oli mahtava elämys sekin tälläiselle musafriikille :) Olen kyllä siunattu, kun kaikkea tätä kivaa olen saanut kokea viime kuukausien aikana. Sitten, viime lauantaina meillä oli reunion lapsuuden ystävieni kanssa. Onnekseni olemme löytäneet toisemme sitten vuoden 1986... Tapasimme tosin kyllä vuonna 2014 luokkakokousemme puitteissa ja kerran sen jälkeenkin pikaisesti. Mutta, olipa virkistävä - suloisen katkera - kuitenkin ihana aikamatka menneisyyteen ja toivottavasti paluu tulevaisuuteen :)

Vointini on ollut edelleen ihan hyvä, paitsi näköni on hämärtynyt oudosti ja älyttömän nopeasti. Sain onnekseni varattua ajan Ortonille spesialistille ja kävinkin silmälääkärillä tänään. Kortisonin aiheuttama kaihi ei ole pahana, mutta käänteishyljintähän se siellä silmissä kaihertaa!?! Ihan kuin ihmeellinen kalvo olisi silmillä koko ajan. Sain tippoja ja päivitän lasit taas, jos saataisiin näkökykyä paremmaksi. Tämmöisiä kantasolusiirron jälkimaininkeja! Opettelin jo Jerryn kanssa kaksin olessamme, kuinka silmät kiinni onnistuisi soittaa älypuhelimella jollekulle... Onnistuin jotenkin - kaikkeen sitä tuleekin varauduttua, mutta kun ei näistä keikauksista sitten aina tiedä!

Ihanaa, tulevana viikonvaihteena pääsemme tooooodeeeella piiiitkästä aikaa möksälle! Aiomme vain ja ainoastaan levätä. Kelikään ei taida suosia kovasti piha-askareita, siis tyydyn vain nurtsin leikkuuseen. Ollaan juhannuksena menossa muutamien ystävien kanssa möksälle, niin katsotaan paikat kondikseen.

Semmosta tämmöstä - kaikenlaista tän yhden ja kahden elämässä :) Ai ja hei se mun täytyy kans kertoo. Mähän järkkäilin sitä pihajoogasessiota meille viime torstaiksi. Noh, ehkäpä nyt onneksikin, porukka kutistui open lisäksi kolmeen joogiin :) Mutta, ette usko mikä uskomaton kokemus ja fiilis? Joogaa meidän terassilla, vettä satoi kuin aisaa, välillä ukostikin ja saman aikaan paistoi aurinko? Se takapihan maisema, kun vehreys ympäröi meidät kera kasteen ja auringonsätein? WOW! Empä ole aikoihin mitään vastaavaa kokenut, saatikka nähnyt <3

kes%C3%A4sade.jpg

Älyttömän hyvää viikon jatkoa, tulevaa viikonloppua - lämpöö&valoo&rakkautta

toivottelee Tuiskunne