Heipä hei! Meikussa odotellaan yhtä innokkaina sitä valkeaa joulua kuin varmastikkin siellä muuallakin :) Eilen ainakin olin ymmärtävinäni seiskan uutisten sään yhteydessä, että tälläinen pieni mahdollisuus tänne eteläänkin olisi... Toivotaan näin :)

http://www.glitter-graphics.com/download.php?file=701/701315isbtzfh67c.gif&width=312&height=320

 

Havahduin tässä taas tähän ajan kulkuun. Niinhän se oli tosiaankin viime maanantaina kuukauden päivät, kun täällä ollaan lojuttu ja hetimiten tiistaina soluilla 21 pv synkkärit <3. Kiitos heille taistelusta, vaikka vähän lujille mut laittoivatkin <3. Tänään onkin ollut jostain syystä taas kova vauhti päällä. Kunnon jumpat, suihkut ja rasvaukset ja ruokaa ihan hitokseen... Pari kortisoniparty-yötä laittoi kyllä tänään lounaan päälle multa valot päältä - nukuin kunnon päikkärit :)

Sinulle jossain - sykkii sydämmeni mun - joka päivä - nyt ja aina <3

Eipä täällä mitään ihmeellisyyksiä ole, päivä kerrallaan mennään ja katsellaan uusin silmin uutta aamua ja arvoja ja nahkaa jne. Kortisoniannosta päästiin jo puolittamaan tänään. Annoksen pienentäminen tapahtuu pikkuhiljaa, jos kaikki etenee hyvin ja mitään ihmeellisyyksiä ei ilmene ja arvot normalisoituvat edelleen. Nythän tuo kortisoni on vaikuttanut myös ihossa ilmenneen käänteishyljinnän lisäksi valkosoluarvoihin - tuplannut ne, mutta sekin kuuluu asiaan ja oikeentuu matkan varrella. Hb on nyt 86, eli punasoluja ei tarvinnut tiputella. Trombosyyttejäkin on 216 ja CRP pudonnut 6.

Tänä jouluna tuleekin kuluneeksi 10 vuotta tuosta kovin surullisesta Tsunamista Intian Valtamerellä Tapaninpäivänä 2004. Lämmin ajatus kaikille, joita tuo traaginen tapahtuma on koskettanut. Rauha heidän sieluilleen, kenet nuo aallot vei <3.

Tässä omassa mielentilassani näyttäisi ehkä olevan mun viisaampaa katsoa Yle Femman uusi alkava Molanderin perhe draama... Katson tuon illan dokkarin sitten vaikka huomenna Katsomosta.

No niin. Tääkin vielä... Kuvaa tosissaan tätä 'mielenvikaisuutta' täällä tänään... Itse Siltsu ja Valkeaa Unelmaa

https://www.youtube.com/watch?v=9beZIzDhqEo

Odotellaan Joulua ja Valkeaa Unelmaa <3 Lämpöö, Valoo ja Rakkautta <3

ps. Vaikka olin päättänyt elää vain hetkessä - en huomisessa - en eilisessä... Ostin tänään liput pe 31.7.2015 Ratinan Stadionille Tampereelle.... Kiitos MiuMau - saan jakaa konserttielämyksen sun kaa, Vesseli ja Minna - saatte nauttia seurastamme Nääsvillen retkellä kera mahtavien Nightwish kokemustemme