Tuhruisen nuhruista Torsdagia kaikille! Harmi, kun täällä etelässä ainakin kelit kääntyi näin harmaaksi ja lämpöiseksi. Minä olisin toivonut lumen pysyvän maassa ja vaikkas muutama aste pakkasta olisi ollut kanssa toivelistalla. Onneksi tuulet ainakin ovat laantumassa!

Mun - ennen niin riuskat - jalat on kohta aivan makaroonia!! Tasaisella ja raput alaspäin, jopa loivat ylämäetkin sujuu vielä kohtalaisesti hiihdellen, mutta kotonakin nää raput ylös ja kyykkyyn meno alkaa olla vaivalloista... Mutta mä en anna periksi - mentävä on, vaikka sanottaisiinko, että vauhti on hiipunut melko lailla. Treenaan ja kävelen vähän kerrallansa. Innostuin ostamaan / tilaamaan Verkkokauppa.com:sta meille uuden hienon halvan töllön ja samalla tilasin itselleni aktiivisuusrannekkeen 😀 Nyt sitten, kun sen saan, voin toden teolla seurata tätä päivän liikuntaa yms. aktiviteetteja - jopa unen laatua. Ihan mielenkiintoista nähdä mitä päivän aikana oikeesti saa aikaisesti 😈 Nyt mun täytyy myös sanoa, että olen enemmän kuin onnellinen myös niistä - kymmenestä kilosta, jotka ovat hävinneet tähän mennessä. Sillä niiden kanssa kulkeminen olis ollut vielä vaikeempaa! Ja toivon, että toi uus tuleva kaveri motivoi mut toiseen reiluunkin miinus kymppiin kevään aikana!

En tiedä haluaako kukaan enää edes tietää - mitä muuta taas on ilmaantunut.... Lääkäri soitti eilen ip ja onnekseni kuvat ja normi veriarvot ovat puhtaat ja siistit 😇👏 Pelkäsin nimittäin oikeesti, että influenssa on tehnyt keuhkokuumeen tmv. Pihinä on ollut niin kova. No ei onneksi! Mutta, kun muutoin en saa päiviäni kulumaan - hommasin sitten itselleni noin kahden viikon ajaksi (toivottavasti ei pidemmäksi aikaa) vähän tekemistä. Eli, ajelen aamuin illoin - every day - Meikkuun hakemaan tunnin infuusion viruslääkettä sellaiseen omituiseen virukseen, joka hyvin usein ilmaantuu käänteishyljinnän seurauksena meille kantasolusiirron saanneille.

Noh, käännetään tämäkin voitoksi; mun on siis ainakin pakko tehdä jotakin ihan joka ikinen päivä - ja siihen liittyy pakostikin jaloilla liikkumista. Toisakseen, tämä ehkä pienempi paha kuin olisi ollut keuhkokuume tmv. 🙏 Näin ainakin toivon.

Nyt täytyy chefin rientää kyökkiin - täällä ei ole valmiina ruokaa.... 😜

Tänään mun mieleeni tuli iki-ihana kasariklassikko; Eva Dahlgren ja Ängeln i Rummet ❤️ HUOM! Poistin edellisen clipin, kun se oli hävitetty Youtubesta ja tässä siis ihan aito Eva.

http://youtu.be/V1Xxh8WUErE

 

Mukavaa viikonlopun odotusta - lämpöö & valoo & rakkautta